The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Tyrkisk turisme oversættelse

Tyrkisk turisme oversættelse, leveret af en af de førende turismeoversættelsesservices i verden

The Native Translator er en del af The Translator Group, som har specialiseret sig i at oversætte turisme relateret materiale. Vi er certificerede i Europa og Nordamerika, hvilket garanterer dig den højeste kvalitet. Blandt vores største klienter i branchen, oversætter vi for blandt andet for hotelkæderne Hilton og Accor.

Tyrkiske oversættelser for hoteller og turistråd over hele verden

Oversættelse af rejse- og turisme-baserede brochurer og websites kræver specialiseret sproglig ekspertise, brug af specifikt vokabular og terminologi samt en indgående forståelse af rejsebranchen.

Vores tyrkiske turisme oversættere har mange års specifik ekspertise i rejse og turisme oversættelser. Hvis du derudover har brug for at oversætte en hjemmeside, skal du vide at vores oversættere er vant til at arbejde med de fleste CMS systemer. De kan derfor indsætte oversættelserne direkte i dit system og oploade dem til din hjemmeside. Du sparer derved tid og penge, og teksterne bliver korrekturlæst på stedet.

Vi oversætter blandt andet følgende:

  • Hjemmesider
  • Reklamemateriale som flyers og brochurer
  • Annoncer til aviser og online
  • Pressemeddelelser
  • Hele reklamekampagner
  • Online booking platforme

Ønsker du et skræddersyet tilbud på dit projekt, kan du kontakte os via Opens window for sending emaile-mail. Vi står til rådighed 24/7. 

The Native Translator er et oversættelsesbureau, som blandt andet har specialiseret sig i at oversætte dokumenter og hjemmesider for hoteller og andre inden for turistbranchen. Vi er en del af det schweiziske The Translator Group, som er certificeret både i overensstemmelse med den europæiske EN-15038-standard så vel som den nordamerikanske CAN/CGSB-131.10-standard.