The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Tyrkisk website oversættelse

Nå et større publikum på deres eget sprog

The Native Translator er en del af The Translator Group, som er et af Europas ledende oversættelsesbureauer. Vi er certificerede i både Europa og Nordamerika og har specialiseret os i at oversætte hjemmesider til tyrkisk.

Oversættelser, der forstår det lokale sprog og kulturen

Vores erfarne tyrkiske website oversættere har den nødvendige erfaring og kvalifikationer til at håndtere enhver type oversættelse. Med et indgående kendskab til sprog og kulturer, leverer de et site, som maksimerer trafikken fra søgemaskiner, giver brugeren en behagelig oplevelse og frembringer fremragende forretningsresultater.

Vi oversætter blandt andet inden for følgende felter:

  • IT
  • Jura
  • Finans
  • Medicin
  • Turisme
  • Marketing

Udover at oversætte hjemmesidens indhold i diverse formater (HTML, XHTML, XML, Flash, Java, CSS, ASP osv.) kan vi også inkludere SEO teknikker i vores tyrkiske website oversættelse og lokaliseringsprocesser.

Verden ligger for dine fødder

Vi kan ikke blot oversætte dit website til tyrkisk, men kan også oversætte til mere end 100 andre sprog, skulle du ønske at indtræde på andre markeder. Med mere end 5000 modersmålsoversættere er vi et af verdens førende oversættelsesbureauer. For at komme i gang kan du kontakte os via Opens window for sending emaile-mail  for at få en pris og en leveringstid.

Vi står til rådighed døgnet rundt og kan foretage Opens internal link in current windowfranske oversættelser, Opens internal link in current windowtyske oversættelser, Opens internal link in current windowspanske oversættelser og Opens internal link in current windowitalienske oversættelser hurtigt. Kontakt os for mere information.

The Native Translator er en del af det schweiziske The Translator Group, som er certificeret både i overensstemmelse med den europæiske EN 15038 så vel som den nordamerikanske CAN/CGSB 131.10. Udover at være specialiseret i tyrkisk Opens internal link in current windowwebsite oversættelse kan vi også tilbyde at oversætte juridiske, finansielle, tekniske og medicinale dokumenter.