The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Tysk farmaceutisk oversættelsesservice

Erfarne farmaceutiske oversættere

Vores tyske farmaceutiske oversættere vil altid give dig den bedste service. Vores team af faguddannede oversættere kan levere lige netop det, du har brug for fra en tysk farmaceutisk oversættelsesservice.

Vi har certificeringer fra både Europa og Nordamerika, så du er garanteret den højeste kvalitet. Vi ved, hvor yderst vigtigt det er med en fuldstændig korrekt oversættelse inden for denne branche.

Vores farmaceutiske oversættelsesservice håndtere typisk følgende:

  • Sagsrapporter
  • Kliniske forsøgsrapporter
  • Tidsskrifter og publikationer
  • Markedsføring og uddannelsesmateriale
  • Emballeringsindlæg
  • Patenter

Kunne du tænke dig at komme i gang med at anvende vores tyske farmaceutiske oversættelsesservice, og vil du gerne modtage et tilbud, kan du gå til vores Opens internal link in current windowoversættelsesportal. Her kan vi give dig en pris inden for et minut, efter du har oploadet de dokumenter, du ønsker skal oversættes. Du kan være helt rolig – alle dokumenterne vil blive håndteret med fuld fortrolighed.

Har du nogle spørgsmål, der ikke allerede er blevet besvaret foroven, kan vi hjælpe dig via Opens window for sending emaile-mail. Vi står til rådighed hele døgnet rundt, så du skal endelig ikke tøve med at kontakte os.

Udover tysk kan vi desuden oversætte dine dokumenter til og fra mere end 100 sprog, da vores team består af over 5000 oversættere fra hele verden.

The Native Translator er en del af det schweiziske oversættelsesbureau The Translator Group, som er certificeret både i overensstemmelse med den europæiske EN-15038 så vel som den nordamerikanske CAN/CGSB 131.10. Vi tilbyder tysk finans oversættelse, juridisk oversættelse, Opens internal link in current windowmedicinske oversættelse, teknisk oversættelse og statsautoriseret tysk oversættelse til mere end 100 sprog.