The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Tysk hotel oversættelse

Leverandør til nogle af verdens største hotelkæder

Hotelkæder som Hyatt, Hilton og Accor benytter jævnligt vores service til at oversætte deres hjemmesider eller marketingsmateriale. Du kan gøre ligesom dem og reklamere for dit hotel ved at få din markedsføringskampagne oversat hos os. Tekster til hotelbranchen oversættes til tysk udelukkende af specialiserede oversættere, der alle har marketingsekspertise.

Oversættelsesservice med mere

Hos The Native Translator kan vi tilbyde en service, der leverer skræddersyede tyske oversættelser og effektive marketingsløsninger til hoteller fra hele verden. Vi kan desuden hjælpe hoteller med at forvandle deres hjemmesides besøgende til faktiske reservationer.

Vi foretager typisk oversættelser af følgende:

  • Hjemmesider og oploader teksterne direkte til CMS (Content Management System)
  • Printet materiale som flyers, løsblade og brochurer
  • Online annoncer
  • SEO sider
  • Pressemeddelelser
  • Hele marketingskampagner
  • Online booking platforme

Hoteller verden over er begyndt at oversætte deres hjemmesider til tysk for at nå flere kunder ligeså vel som at køre direkte reklamekampagner i Tyskland.

Har du planer om at komme ud til et større marked, kan du starte med en oversættelse hos The Native Translator. Gå direkte til vores Opens internal link in current windowoversættelsesportal, og opload dine dokumenter, der skal oversættes. Disse skal vi bruge til at kunne bedømme længden og prisen på dit projekt.

Har du nogle spørgsmål, kan du kontakte os via Opens window for sending emaile-mail for mere information.

The Native Translator er en del af det schweiziske Opens internal link in current windowoversættelsesbureau The Translator Group, som er certificeret både i overensstemmelse med den europæiske EN-15038 så vel som den nordamerikanske CAN/CGSB 131.10. Vi tilbyder tysk finans oversættelse, juridisk oversættelse, medicinske oversættelse, teknisk oversættelse og statsautoriseret tysk oversættelse til mere end 100 sprog.