The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Tilbud her og nu

Tysk kontrakt oversættelse

Nå ud over landegrænserne

Som et af Europas førende oversættelsesservices siden 2005 kan vi tilbyde dig en professionel tysk kontrakt oversættelse. Om kontrakten er kort eller lang, har det ingen betydning, da vi tilbyder vores service til både store og små projekter. Vi kan desuden servicere både store advokatfirmaer, virksomheder store som små samt privatpersoner.

Da vi er en del af det schweiziske oversætterbureau The Translator Group, har vi certificeringer i både Europa og Nordamerika, hvilket garanterer dig den bedste service og kvalitet – hver gang.

Forståelse for tysk jura

Alle vores tyske kontraktoversættere har en uddannelse inden for jura og sproget som modersmål. For at kunne levere en nøjagtig kontraktoversættelse, har de desuden en forståelse for flere juridiske systemer samt for kulturer og skikke i forskellige lande. Uden denne forståelse kan noget af betydningen gå tabt under oversættelsen, hvilket i værste tilfælde kan skabe alvorlige problemer. Undgå dette ved at benytte vores oversættelsesservice.

For at komme i gang med at få din kontrakt oversat til tysk, kan du gå til vores Opens internal link in current windowoversættelsesportal og oploade kontrakten der. Bare rolig, den vil blive behandlet med fuld fortrolighed. Ellers kan du kontakte os med spørgsmål via Opens window for sending emaile-mail.

Udover tysk kan vi også oversætte kontrakter til mere end 100 andre sprog.

The Native Translator er en del af det schweiziske oversættelsesbureau The Translator Group, som er certificeret både i overensstemmelse med den europæiske EN-15038 så vel som den nordamerikanske CAN/CGSB 131.10. Vi tilbyder tysk finans oversættelse, Opens internal link in current windowjuridisk oversættelse, medicinske oversættelse, teknisk oversættelse og Opens internal link in current windowstatsautoriseret tysk oversættelse til mere end 100 sprog.