The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Tysk medicinal oversættelse

Vores oversættere er faguddannede specialister

Gennem schweizer gruppen The Translator Group er The Native Translator certificeret i både Europa og Nordamerika. Vi har siden 2005 været specialiseret i at oversætte medicinale tekster til tysk. En af årsagerne, til at nogle af verdens ledende medicinalfirmaer anvender vores service, er, at vi kan tage os af alt fra små til store projekter. Vi kan også servicere mindre virksomheder samt privatpersoner, da ingen oversættelse er for stor eller lille for os.

Vi er kendt for kvalitet

I den medicinale verden er oversættelser af kvalitet ikke en luksus, men vi ved, at de har afgørende betydning, da både fejl og misforståelser kan have alvorlige konsekvenser, der i de værste tilfælde kan have harmelige følger.

Vores tyske medicinale oversættere har fuld forståelse for dette, da de alle har en baggrund i medicin. Dine vigtige oversatte dokumenter vil desuden gennemgå en grundig kvalitetskontrol, der bliver foretaget af kvalificerede korrekturlæsere.

Vi kan oversætte følgende medicinale tekster til tysk:

  • Brugervejledninger
  • Patenter
  • Dataark
  • Rapporter
  • Ekspertrapporter
  • Sagsakter
  • Emballager

Vil du gerne anvende vores service, kan du gå til vores Opens internal link in current windowoversættelsesportal for at modtage en pris og leveringstid.

Har du nogle spørgsmål kan du også kontakte os på Opens window for sending emaile-mail.

The Native Translator er en del af det Opens internal link in current windowmedicinske oversættelsesbureau The Translator Group, som er certificeret både i overensstemmelse med den europæiske EN-15038 så vel som den nordamerikanske CAN/CGSB 131.10. Vi tilbyder tysk finans oversættelse, juridisk oversættelse, Opens internal link in current windowmedicinsk oversættelse, teknisk oversættelse og statsautoriseret tysk oversættelse til mere end 100 sprog.