The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Tysk patentoversættelse

Online udbyderen hos The Translator Group

Du er altid garanteret, at dit patent bliver oversat korrekt til tysk med en patentoversættelse fra os. Som en del af The Translator Group har vi både europæiske og nordamerikanske certificeringer bag os, så du er sikker på at modtage den bedste kvalitet til en konkurrencedygtig pris.

Kvalitetsgaranti

En tysk patentoversættelse fra The Native Translator foretages af en tysk oversætter, der har erfaring i at oversætte patenter samt kendskab til lovgivning, fremgangsmåder og direktiver.

Alle dokumenter, vi oversætter, vil blive gennemgået af en kompetent korrekturlæser som en del af vores grundige kvalitetskontrol. Dette vil sikre dig, at oversættelserne altid er fuldstændig nøjagtige.

Har du behov for en yderligere foranstaltning, kan oversættelsen af dine erstatningskrav og andre vigtige dokumenter gennemgå endnu en kvalitetskontrol gennem en tysk patentadvokat for at sikre juridisk nøjagtighed.

Kom i gang med dine tyske patentoversættelse i dag ved at gå til vores Opens internal link in current windowoversættelsesportal. Her vil du modtage en pris allerede inden for et minut, efter dine patent dokumenter er blevet oploadet til vores online system. Du kan være helt rolig, alle dine dokumenter bliver behandlet med fuld fortrolighed.

Vil du stille os nogle spørgsmål, kan du gøre dette via Opens window for sending emaile-mail, hvor vi står til rådighed døgnet rundt.

The Native Translator er en del af det schweiziske oversættelsesbureau The Translator Group, som er certificeret både i overensstemmelse med den europæiske EN-15038 så vel som den nordamerikanske CAN/CGSB 131.10. Vi tilbyder tysk finans oversættelse, Opens internal link in current windowjuridisk oversættelse, medicinske oversættelse, teknisk oversættelse og Opens internal link in current windowstatsautoriseret tysk oversættelse til mere end 100 sprog.