The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Tysk sundhedspleje oversættelse

Erfaring med sundhedsplejen

The Native Translator har et team af oversættere, der har specialiseret sig i at oversætte tyske dokumenter til sundhedsplejen. Med certificeringer fra både Europa og Nordamerika kan du være garanteret med, at vi lever op til den højeste standard.

Når effektiv kommunikation er alt afgørende

Hos The Native Translator ved vi hvor vigtigt, det er, at en oversættelse udføres korrekt. Tekster til sundhedsplejen må aldrig være andet end 100 % korrekte, og derfor er det også yderst vigtigt, at en oversættelse er det samme. Hvis ikke, kan det have alvorlige konsekvenser, som i værste tilfælde kan være fatale. Vi benytter udelukkende faguddannede tyske oversættere med speciale i sundhedsplejen, som har erfaring med at anvende den rette terminologi.

Når blandt andet patientoplysninger, medicinale spørgeskemaer og brugervejledninger skal oversættes, er vi et af de mest benyttede oversættelsesbureauer. Vi kan sørge for, at oversættelsen er præcis og kulturelt passende, samt at alle dine dokumenter bliver håndteret påpasseligt og med fuld fortrolighed.

Arbejder du i sundhedsplejen, eller har du et dokument, der skal oversættes til tysk, kan vi give dig et skræddersyet tilbud. Du skal blot gå til vores Opens internal link in current windowoversættelsesportalEventuelle spørgsmål kan stilles via Opens window for sending emaile-mail. Vi står til din rådighed døgnet rundt.

The Native Translator er en del af det schweiziske oversættelsesbureau The Translator Group, som er certificeret både i overensstemmelse med den europæiske EN-15038 så vel som den nordamerikanske CAN/CGSB 131.10. Vi tilbyder tysk finans oversættelse, juridisk oversættelse, Opens internal link in current windowmedicinsk oversættelse, teknisk oversættelse og statsautoriseret tysk oversættelse til mere end 100 sprog.