The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Tysk turisme oversættelse

Turistråd og hoteller fra hele verden benytter vores service

Vi er det ledende oversætterbureau, der blandt andet er kendt i Europa og Nordamerika for at levere den højeste kvalitet til tiden. Med certificeringer fra begge kontinenter er du altid garanteret den bedste service, hvilket også er grunden til, at internationale hotelkæder som Hilton og Accor anvender vores service. Vi kan servicere store og små kunder og vil med glæde tage os af din tyske oversættelse af turisme relaterede tekster.

Fra ekspertise kommer kvalitet

Vores tyske turismeoversættere er alle specialiserede i at oversætte rejse og turisme tekster og har flere års erfaring bag sig. Har du en hjemmeside, der skal oversættes, kan vores team også håndtere dette projekt, da de har kendskab til de fleste CMS systemer. De kan desuden også oploade oversættelserne i dit backend system, så de går live på hjemmesiden med det samme. Teksterne vil også blive korrekturlæst med det samme, hvilket både vil spare dig tid og penge.

Vi oversætter typisk følgende turisme relaterede tekster: 

  • Hele hjemmesider
  • Printet materiale som flyers, løsblade og brochurer
  • Online annoncer
  • SEO sider
  • Pressemeddelelser
  • Hele marketingskampagner
  • Online booking platforme

For at modtage et tilbud, kan du gå direkte til vores Opens internal link in current windowoversættelsesportal, hvor du vil få en pris og leveringstid inden for et minut. Ellers hvis du har nogle spørgsmål, kan du kontakte os på Opens window for sending emaile-mail. Vi står til rådighed hele døgnet rundt.

The Native Translator er en del af det schweiziske Opens internal link in current windowoversættelsesbureau The Translator Group, som er certificeret både i overensstemmelse med den europæiske EN-15038 så vel som den nordamerikanske CAN/CGSB 131.10. Vi tilbyder tysk finans oversættelse, juridisk oversættelse, medicinske oversættelse, teknisk oversættelse og statsautoriseret tysk oversættelse til mere end 100 sprog.