The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Tysk website oversættelse

En tysk oversættelsesservice uden lige

Vi er online afdelingen hos oversættergruppen The Translator Group, som siden 2005 har været certificeret i både Europa og Nordamerika. Indtil nu har vi oversat over 1000 hjemmesider inden for forskellige sektorer, og så er vi endda specialiseret i at oversætte websites til tysk.

Du er altid garanteret den bedste kvalitet, da vores tyske team udelukkende består af oversættere, der har erfaring med at oversætte websites fra den finansielle verden, medicinalindustrien, turistindustrien og mange andre. Med et indgående kendskab til sproget og kulturen kan de give dig et website, der maksimerer trafikken fra søgemaskiner som Google og Bing. De kan desuden optimere brugeroplevelsen, der frembringer forretningsresultater.

Vores website specialister kan oversætte formater som: 

  • HTML
  • XHTML
  • XML
  • Flash
  • Java
  • CSS
  • ASP

Søgemaskineoptimering (SEO) kan inkluderes i dit projekt, så dine kunder lettere kan finde dig på søgemaskinerne. Vi kan også inkludere en service, hvor vi oploader oversættelserne direkte til dit CMS (Content Management System). Det vil både spare dig tid og penge.

Få dit website oversat til tysk ved at starte processen i dag. Gå til vores Opens internal link in current windowoversættelsesportal, hvor du har muligheden for at vælge dine sprog, sektor, og du kan oploade dine dokumenter. Herefter vil du modtage et tilbud inden for et minut.

The Native Translator er en del af det schweiziske Opens internal link in current windowoversættelsesbureau The Translator Group, som er certificeret både i overensstemmelse med den europæiske EN-15038 så vel som den nordamerikanske CAN/CGSB 131.10. Vi tilbyder tysk finans oversættelse, juridisk oversættelse, medicinske oversættelse, teknisk oversættelse og statsautoriseret tysk oversættelse til mere end 100 sprog.