The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Ungarsk Hotel Oversættelse

Tilpassede løsninger for hoteller

The Native Translator har specialiseret i at oversætte forskellige tekster, der kan hjælpe hoteller med at nå et nyt marked. Vi bliver derfor jævnligt anvendt af store internationale hotelkæder som Hilton og Accor samt af mindre hoteller fra hele verden til at oversætte deres hjemmesider eller markedsføringsmateriale til ungarsk eller et af de 100 andre sprog, som vores oversætterteam kan dække.

Oversættelsesservice og mere til

Vores oversættelsesservice kan hjælpe dig med at bryde ind på det ungarske marked. Vores oversættere har flere års erfaring inden for marketing og ved hvordan man tilpasser sproget til at passe til den lokale kultur.
Vores service kan desuden inkludere, at vi optimerer din hjemmeside til at gøre den mere søgemaskine- og brugervenlig. Det kan hjælpe dig med at øge trafikken til din hjemmeside og forvandle dem til reservationer.
Hoteller beder os typisk at oversætte følgende:

  • Hjemmesider og oploader teksterne direkte til CMS (Content Management System)
  • Printet materiale som flyers, løsblade og brochurer
  • Online annoncer
  • SEO sider
  • Pressemeddelelser
  • Hele marketingskampagner
  • Online booking platforme

Ønsker du at benytte vores ungarske service og vil gerne i gang med det samme, skal du gå til vores  Opens internal link in current windowoversættelsesportal og oploade de tekster, der skal oversættes. Du vil modtage en pris inden for et minut.

Har du nogle spørgsmål, som vi ikke har besvaret foroven, så er du velkommen til at stille dem til os via Opens window for sending emaile-mail.

The Native Translator er en del af det schweiziske The Translator Group, som er certificeret både i overensstemmelse med den europæiske EN 15038 så vel som den nordamerikanske CAN/CGSB 131.10. Vi tilbyder finans oversættelse, juridisk oversættelse, teknisk oversættelse så vel som oversættelse af medicinske tekster og oversættelse inden for markedsføring, til mere end 100 sprog.