The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Ungarsk Kontraktoversættelse

Juridiske specialister

The Native Translator tilbyder en professionel oversættelsesservice, der kan levere en ungarsk kontraktoversættelse for advokatfirmaer, juridiske afdelinger, små virksomheder og privatpersoner. Intet projekt er for stort eller småt for os, og dette er blandt andet en af grundene til, at vi siden 2005 har været et af Europas førende online juridiske oversættelsesbureauer

Som online udbyderen hos den schweiziske oversættergruppe The Translator Group har vi certificeringer i Europa og Nordamerika, og med disse samt vores kvalitetsgaranti kan du altid være sikker på at modtage den bedste service og en 100 % korrekt oversættelse fra os.

Forståelse for ungarsk jura og kultur

En ungarsk kontraktoversættelse kræver en oversætter og en korrekturlæser, der har forståelse for flere juridiske systemer samt for kulturen i de pågældende lande. Uden denne forståelse kan noget af betydningen gå tabt, og det kan have alvorlige konsekvenser i de værste tilfælde. Når du vælger at benytte vores service, er du garanteret, at situationer som disse ikke opstår. Dette kan vi garantere, da vi har en streng kvalitetskontrol.

Vil du gerne i gang med din ungarske kontraktoversættelse omgående, skal du gå til vores  Opens internal link in current windowoversættelsesportal, oploade dine kontrakter der og vælge dine sprog. Dette skal vi bruge for at kunne bedømme projekts længde og give dig et tilbud.
Har du nogle spørgsmål vedrørende vores service, kan du henvende dig til os via Opens window for sending emaile-mail.

The Native Translator er en del af det schweiziske The Translator Group, som er certificeret både i overensstemmelse med den europæiske EN 15038 så vel som den nordamerikanske CAN/CGSB 131.10. Vi tilbyder finans oversættelsejuridisk oversættelse, teknisk oversættelse så vel som oversættelse af medicinske tekster og oversættelse inden for markedsføring, til mere end 100 sprog.