The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Ungarsk medicinal oversættelse

Uddannede specialister

The Native Translator har siden 2005 været den førende oversættelsestjeneste, der jævnligt anvendes af verdens største medicinalfirmaer, forsikringsselskaber og privatpersoner til at oversætte dokumenter til ungarsk eller til et af de 100 sprog, som vores team er uddannet til at håndtere.

Vi er online udbyderen hos schweizergruppen The Translator Group og har certificeringer i Europa og Nordamerika. Du kan derfor være helt sikker på at modtage den bedste kvalitet, når du benytter vores ungarske service.

Kvalitet er vores kendemærke

Iblandt vores team af over 5000 oversættere fra hele verden, findes ungarske oversættere med en medicinal baggrund. De forstår derfor, at der ikke er plads til fejl i en oversættelse, da selv den mindste misforståelse kan have alvorlige følger. Vi har derfor implementeret en streng kvalitetskontrol, der inkluderer en grundig gennemgang af en kvalificeret korrekturlæser.

Vi kan oversætte følgende medicinale tekster til ungarsk:

  • Brugervejledninger
  • Patenter
  • Dataark
  • Rapporter
  • Ekspertrapporter
  • Sagsakter
  • Emballager

Kunne du tænke dig at få et tilbud på din oversættelse, skal du blot gå til vores Opens internal link in current windowoversættelsesportal og oploade de dokumenter, der skal oversættes. Vælg herefter ungarsk som det ene sprog og det sprog, dokumenterne skal oversættes til. Vælg dernæst dit fagområde og vent et minut på at få et tilbud fra os.

Ønsker du at kontakte os med spørgsmål, står vi til rådighed døgnet rundt via Opens window for sending emaile-mail.

The Native Translator er en del af det schweiziske The Translator Group, som er certificeret både i overensstemmelse med den europæiske EN 15038 så vel som den nordamerikanske CAN/CGSB 131.10. Vi tilbyder finans oversættelse, juridisk oversættelse, teknisk oversættelse så vel som oversættelse af medicinske tekster og oversættelse inden for markedsføring, til mere end 100 sprog.