The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Ungarsk Patentoversættelse

Førende online oversættelsesservice

Når du bestiller en patentoversættelse til ungarsk fra The Native Translator, er du altid garanteret en 100 % nøjagtig oversættelse. Vi er en del af The Translator Group og har derfor både europæiske og nordamerikanske certificeringer bag os. Dette sikrer dig den højeste kvalitet leveret til tiden og til en yderst konkurrencedygtig pris.

Juridiske eksperter

Vores globale oversætterteam er sammensat af over 5000 specialister, der hver især er uddannede inden for deres fag. En oversætter med erfaring inden for lovgivning, fremgangsmåder og direktiver, og som er specialiseret i at oversætte patenter er hvad, der skal til for at kunne håndtere en ungarsk patentoversættelse. Vores oversættere og korrekturlæsere lever op til disse krav, og dit projekt vil blive tildelt til vores mest kompetente team. Vores strenge kvalitetskontrol garanterer dig desuden en fejlfri oversættelse.

Har du behov for en ekstra kvalitetsforsikring, kan vi lade en ungarsk patentadvokat gennemgå oversættelsen.

Gå direkte til vores Opens internal link in current windowoversættelsesportal, hvis du gerne vil i gang med din patentoversættelse til ungarsk. Du skal blot oploade dine dokumenter til vores online system, vælge dine sprog og felt. Dokumenterne og oplysningerne skal vi bruge for at kunne udregne en pris, som du allerede vil modtage inden for et minut.

Vil du gerne stille os spørgsmål, kan du kontakte os via Opens window for sending emaile-mail.

The Native Translator er en del af det schweiziske The Translator Group, som er certificeret både i overensstemmelse med den europæiske EN 15038 så vel som den nordamerikanske CAN/CGSB 131.10. Vi tilbyder finans oversættelse, juridisk oversættelse, teknisk oversættelse så vel som oversættelse af medicinske tekster og oversættelse inden for markedsføring, til mere end 100 sprog.