The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Ungarsk Sundhedspleje Oversættelse

Ungarske specialister fra sundhedsplejen

Siden 2005 har vi været specialiseret i at oversætte dokumenter for sundhedsplejen til ungarsk og mere end 100 andre sprog. Det er ikke uden grund, at vi er et af Europas førende online oversættelsesbureauer inden for dette sundhedsområde. Med certificeringer i både Europa og Nordamerika, vores ekspertteam og en streng kvalitetskontrol, kan vi garantere dig en 100 % korrekt oversættelse, når du benytter dig af vores service.

Når kommunikation er alt afgørende

Når det kommer til at oversætte følsomme dokumenter relateret til sundhedsplejen, ved vi og vores oversættere, hvor vigtigt det er, at oversættelsen er fejlfri for fejl kan lede til misforståelser, som i de allerværste tilfælde kan have meget alvorlige følger. De oversættere, som vil tage sig af dine dokumenter, har alle en uddannelse inden for sundhedsplejen, og de ved, hvordan den korrekte terminologi anvendes på ungarsk.

Vi har længe været et af Europas mest benyttede oversættelsesbureauer, især når det drejer sig om at oversætte patientoplysninger, medicinale spørgeskemaer og brugervejledninger. Dette skyldes blandt andet, at vores oversættelser altid er tilpasset til den lokale kultur, at dine dokumenter bliver håndteret forsigtigt med fuld fortrolighed og at vi altid leverer til tiden.

Start dit projekt i dag ved at gå til vores Opens internal link in current windowoversættelsesportal. Vi vil her bede dig om at oploade dine dokumenter, vælge dine sprog og fagområde. Når dette er gjort, vil vi udregne en pris og sende den til dig inden for et minut.

Har du nogle spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på Opens window for sending emaile-mail.

The Native Translator er en del af det schweiziske The Translator Group, som er certificeret både i overensstemmelse med den europæiske EN 15038 så vel som den nordamerikanske CAN/CGSB 131.10. Vi tilbyder finans oversættelse, juridisk oversættelse, teknisk oversættelse så vel som oversættelse af medicinske tekster og oversættelse inden for markedsføring, til mere end 100 sprog.