The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Ungarsk Turisme Oversættelse

Få flere turister fra Ungarn

The Native Translator har siden 2005 været specialiseret i at oversætte materiale, der henvender sig til ungarske turister. Vi har i flere år været kendt i Europa og Nordamerika for at levere professionelle oversættelser, der er tilpasset den lokale kultur. Med certificeringer på begge kontinenter kombineret med vores strenge kvalitetskontrol, Kan vi garantere dig en fuldstændig nøjagtig oversættelse, der altid bliver leveret til tiden.

Det er ikke uden grund, at internationale hotelkæder som Hilton og Accor er blandt vores regulære kunder. Har du ansvaret for markedsføring eller hjemmesiden for et hotel, et turistråd eller anden virksomhed, som ønsker at tiltrække sig flere ungarske turister, har vi den rette service for dig.

Vores service inkluderer mere end blot en oversættelse

Vores ungarske oversætterteam har flere års erfaring i at oversætte tekster til turistbranchen, og de kan desuden oploade alle oversættelserne direkte til dit CMS system. Inden da vil en af vores korrekturlæsere gennemgå arbejdet grundigt for at sikre en 100 % korrekt oversættelse.

Vi oversætter typisk følgende:

  • Hele hjemmesider
  • Printet materiale som flyers, løsblade og brochurer
  • Online annoncer
  • SEO sider
  • Pressemeddelelser
  • Hele marketingskampagner
  • Online booking platforme

Ønsker du at få et tilbud fra os, kan du gå til vores Opens internal link in current windowoversættelsesportal.

Vil du derimod gerne i kontakt med os, kan du kontakte os via Opens window for sending emaile-mail.

The Native Translator er en del af det schweiziske The Translator Group, som er certificeret både i overensstemmelse med den europæiske EN 15038 så vel som den nordamerikanske CAN/CGSB 131.10. Vi tilbyder finans oversættelse, juridisk oversættelse, teknisk oversættelse så vel som oversættelse af medicinske tekster og oversættelse inden for markedsføring, til mere end 100 sprog.