The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Ungarsk Website Oversættelse

Nå et større publikum

The Native Translator er online afdelingen hos schweizergruppen The Translator Group og har siden 2005 oversat mere end 1000 websites inden for forskellige fagområder. Vi kan oversætte websites til ungarsk eller et af de andre 100 sprog, som vores globale team dækker.

Vores ungarske team af oversættere har flere års erfaring med at oversætte websites for hoteller, reklamebureauer, advokatfirmaer osv. Med et indgående kendskab til det ungarske sprog og kulturen kan de desuden optimere din hjemmesides indhold og gøre det mere brugervenligt samt søgemaskineoptimeret.

Vores ungarske team kan blandt andet oversætte formater som:

  • HTML
  • XHTML
  • XML
  • Flash
  • Java
  • CSS
  • ASP

Vil du i gang med at få indholdet på dit website oversat til ungarsk, skal du blot gå til vores  oversættelsesportal, og følge instrukserne der. Når du har oploadet dine tekster til vores system, vil vi sende dig et tilbud med pris og leveringstid inden for et minut.

Vores oversættelsesservice kan inkludere søgemaskineoptimering (SEO) og oploade oversættelserne direkte til dit CMS (Content Management System). Mange af vores kunder vælger denne ekstra service for at øge trafikken til deres hjemmeside. Kontakt os via Opens window for sending emaile-mail, hvis du gerne vil vide mere om dette.

The Native Translator er en del af det schweiziske The Translator Group, som er certificeret både i overensstemmelse med den europæiske EN 15038 så vel som den nordamerikanske CAN/CGSB 131.10. Vi tilbyder finans oversættelse, juridisk oversættelse, teknisk oversættelse så vel som oversættelse af medicinske tekster og oversættelse inden for markedsføring, til mere end 100 sprog.