The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

ISO 17100 certifieret polsk oversættelsesbureau

Når du vælger en oversættelsestjeneste til din polske oversættelse, er det ekstremt vigtigt at vælge et oversættelsesbureau, som du kan stole på. Du vil sikkert også gerne vide, hvordan oversættelsesproceduren foretages. Følger de retningslinjerne fastsat ved standard ISO 17100, hvordan sikrer de kvalitet, og er din fortrolighed sikret?

ISO 17100 certifieret polsk oversættelsesbureau

The Native Translator er et oversættelsesbureau, der er certifieret som ISO 1700 samt  CAN/CGSB-131.10. The Native Translator tilbyder professionel oversættelse polsk - dansk og dansk - polsk af enhver form for juridisk, teknisk og medicinsk dokumentation, regnskaber, rapporter, manualer, datablade, firmaprofiler, PR-materiale mv. Vore polske oversættere og translatører er født og opvokset i Polen, og udover det har de som minimum en bachelorgrad bag sig.

Juridisk polsk oversættelse

Vi er specialister i juridisk oversættelse og har i mere end 10 år leveret oversættelser til advokatbranchen, politi, domstole, myndigheder, private samt EU-Domstolen. Som statsautoriserede spanske translatører er vi desuden underlagt tavshedspligt. Vi tilbyder også autoriseret dansk til polsk oversættelse af oversættere som er godkendt af det polske udenrigsministerium.

Teknisk polsk oversættelse

Da teknisk oversættelse kræver høje sproglige kompetencer og teknisk specialviden bliver hver opgave oversat af en højtuddannet oversætter, som er specialiseret inden for netop jeres tekniske fagområde og har polsk som sit modersmål. Vi tilbyder teknisk polsk oversættelse inden for mange forskellige fagområder og brancher, herunder f.eks. bygge og anlæg, energi og miljø, fødevareindustrien, IT- og telebranchen osv.

Medicinsk polsk oversættelse

Oversættelsen af kliniske undersøgelser, medicinske diagnoser, recepter eller læreerklæringer overtages udelukkende af professionelle oversættere, der er uddannet indenfor fagområdet medicin. Vi oversætter også tekster inden for farmakologi.

The Native Translator er førende inden for online-dokumentoversættelse, og vi yder en 24/7 tjeneste verden over. Når du synes, at kvalitet er vigtigt, skal du benytte et certifieret oversættelsesbureau. The Native Translator er et oversættelsesbureau certifieret som ISO 17100 samt  CAN/CGSB-131.1