The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

ISO 17100 certifieret polsk oversættelsesbureau

ISO 17100 certifieret polsk oversættelsesbureau

The Native Translator er et oversættelsesbureau, der er certifieret som ISO 1700 samt  CAN/CGSB-131.10. The Native Translator tilbyder professionel oversættelse polsk - dansk og dansk - polsk af enhver form for juridisk, teknisk og medicinsk dokumentation, regnskaber, rapporter, manualer, datablade, firmaprofiler, PR-materiale mv. Vore polske oversættere og translatører er født og opvokset i Polen, og udover det har de som minimum en bachelorgrad bag sig.

Juridisk polsk oversættelse

Vi er specialister i juridisk oversættelse og har i mere end 10 år leveret oversættelser til advokatbranchen, politi, domstole, myndigheder, private samt EU-Domstolen. Som statsautoriserede spanske translatører er vi desuden underlagt tavshedspligt. Vi tilbyder også autoriseret dansk til polsk oversættelse af oversættere som er godkendt af det polske udenrigsministerium.

Teknisk polsk oversættelse

Da teknisk oversættelse kræver høje sproglige kompetencer og teknisk specialviden bliver hver opgave oversat af en højtuddannet oversætter, som er specialiseret inden for netop jeres tekniske fagområde og har polsk som sit modersmål. Vi tilbyder teknisk polsk oversættelse inden for mange forskellige fagområder og brancher, herunder f.eks. bygge og anlæg, energi og miljø, fødevareindustrien, IT- og telebranchen osv.

Medicinsk polsk oversættelse

Oversættelsen af kliniske undersøgelser, medicinske diagnoser, recepter eller læreerklæringer overtages udelukkende af professionelle oversættere, der er uddannet indenfor fagområdet medicin. Vi oversætter også tekster inden for farmakologi.

Hvad koster en professionel polsk oversættelse?

Upload dit dokument på vores oversættelsesportal, så får du svar omgående. Det tager mindre end 1 minut at få oplyst både pris og forventet leveringstid for en fagoversættelse og autoriseret oversættelse til eller fra polsk. Du kan bestille en oversættelse og betale med kreditkort online, og du kan bruge følgende betalingsmetoder: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal og Apple Pay.

Har du spørgsmål eller behov for mere information?

Du kan kontakte os døgnet rundt på Opens window for sending emaile-mail, vi forsøger altid at svare indenfor 30 minutter.

The Native Translator er et ISO 17100-certificeret oversættelsesbureau, specialiseret i at levere kvalitetssikret fagoversættelse og autoriseret (bekræftet) oversættelse til og fra polsk direkte online.