The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Statsautoriseret oversættelse til og fra arabisk

Professionelle arabiske oversættelser

Vi leverer professionelle og certificerede oversættelser for multinationale selskaber og førende advokatfirmaer såvel som enkeltpersoner verden over. Vi oversætter blandt andet juridiske dokumenter til og fra arabisk inden for selskabsret, immaterialret, voldgift, bank- og finanslovgivning, familieret og arveret. Vi oversætter også personlige dokumenter som f.eks. karakterer og eksamensbeviser, fødselsattester, vielsesattester, kørekort, pas, osv.

Arabiske statsautoriserede oversættelser – Sådan fungerer det

På vores Opens internal link in current windowoversættelsesportal kan du vælge kilde- og målsprog og uploade et dokument. Har du det i papir format, skal du skanne det først. Vi vil give dig både pris og leveringstid inden for et minut. Derefter kan du vælge, om du vil have dokumentet oversat af en arabisk statsautoriseret oversætter, og om du vil have tilsendt en papirkopi af oversættelsen. En kopi af originalen (med stempel) vil blive sendt via internettet i PDF format, når oversættelsen er færdig. Ønsker du en papirkopi, vil du modtage den med almindelig post inden for 2-5 dage.

Hvis du har spørgsmål eller har brug for hjælp og/eller rådgivning, er du meget velkommen til at kontakte os. Du kan kontakte os døgnet rundt via Opens window for sending emaile-mail.

The Native Translator er et professionelt oversættelsesbureau og en del af den Schweiz-baserede The Translator Group. Vi er certificerede i henhold til både EN-15038-standarden og den nordamerikanske CAN/CGSB 131.10-standard.