The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Specialiserede danske statsautoriserede oversættere

Statsautoriserede oversættelser til og fra dansk

Vores team oversætter jævnligt for multinationale selskaber og førende advokatfirmaer. Vi oversætter juridiske dokumenter inden for selskabsret, immaterialret, voldgift, bank- og finanslovgivning, familieret og arveret til og fra dansk. Vi oversætter også personlige dokumenter som f.eks. folkeskolekarakterer og -eksamensbeviser, gymnasiekarakterer og -eksamensbeviser, fødselsattester, vielsesattester, kørekort, osv. Vi tilbyder at oversætte alle slags vigtige dokumenter via en dansk statsautoriseret oversætter.

Online oversættelse til og fra dansk – Hvordan fungerer det?

Ønsker du et tilbud, kan du få dette inden for et minut. Du skal blot åbne vores Opens internal link in current windowoversættelsesportal, vælge kilde- og målsprog og uploade dit scannede dokument. Du vil få oplyst både pris og leveringstid.

Herefter kan du vælge, om du vil have dokumentet oversat af en dansk statsautoriseret oversætter, og om du ønsker at få tilsendt en papirkopi. En PDF kopi af originalen (med stempel) vil blive sendt til dig via vores system, så snart oversættelsen er færdig. Sagde du ja til at modtage en papirkopi, vil du modtage denne med almindelig post inden for 2-5 dage.

Hvis du har spørgsmål eller har brug for hjælp og/eller rådgivning, er du meget velkommen til at kontakte os. Du kan kontakte os døgnet rundt via Opens window for sending emaile-mail.

The Native Translator er et professionelt oversættelsesbureau og en del af den Schweiz-baserede The Translator Group. Vi er certificerede i henhold til både EN-15038-standarden og den nordamerikanske CAN/CGSB 131.10-standard.