The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Specialiserede finske statsautoriserede oversættere

Online oversættelser til og fra finsk

The Native Translator samarbejder med en finsk statsautoriseret oversætter for at levere certificerede dokumentoversættelser. Vi leverer oversættelser for multinationale selskaber og førende advokatfirmaer og oversætter juridiske dokumenter inden for selskabsret, immaterialret, voldgift, bank- og finanslovgivning, familieret og arveret til og fra finsk. Udover dette oversætter vi også personlige dokumenter som f.eks. gymnasiekarakterer og -eksamensbeviser, fødselsattester, vielsesattester, kørekort, pas, osv.

Statsautoriseret oversættelse til og fra finsk – Sådan fungerer det

På vores Opens internal link in current windowoversættelsesportal vælger du kilde- og målsprog og uploader det scannede dokument, som du gerne vil have oversat. Du vil få oplyst både pris og leveringstid inden for et minut, uden at skulle afgive nogle personlige oplysninger.

Er du tilfreds med prisen og leveringstiden, skal du vælge, om du vil have dokumentet oversat af en finsk statsautoriseret oversætter, og om du ønsker at få tilsendt en papirkopi. En kopi af det originale dokument (med stempel) vil blive sendt via internettet i PDF format, så snart oversættelsen er færdig. Valgte du at modtage en papirkopi, vil denne nå frem til din oplyste adresse med almindelig post inden for 2-5 dage.

Hvis du har spørgsmål, inden vi går i gang med oversættelsen, eller har brug for hjælp og/eller rådgivning undervejs, er du meget velkommen til at kontakte os via Opens window for sending emaile-mail døgnet rundt.

The Native Translator er et førende online Opens internal link in current windowoversættelsesbureau, som er en del af den Schweiz baserede The Translator Group. Vi er certificerede i henhold til både EN-15038-standarden og den nordamerikanske CAN/CGSB 131.10-standard.