The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Vi er specialiseret i franske statsautoriserede oversættelser online

Statsutoriseret oversættelse til og fra fransk

Vi foretager franske autoriserede oversættelser for multinationale selskaber og førende advokatfirmaer. Vi oversætter juridiske dokumenter inden for selskabsret, immaterialret, voldgift, bank- og finanslovgivning, familieret og arveret til og fra fransk. Derudover oversætter vi dokumenter til finans-, IT- og ejendomshandelsbranchen samt andre brancher i samarbejde med en fransk statsautoriseret oversætter.

Statsautoriseret oversættelse til og fra fransk – Sådan fungerer det

Vælg kilde- og målsprog og upload et scannet dokument til vores Opens internal link in current windowoversættelsesportal. Vi oplyser dig om pris og leveringstid inden for 1 minut. Herefter kan du vælge, om du ønsker at få dokumentet oversat af en fransk statsautoriseret oversætter, og om du ønsker at få tilsendt en papirkopi. En PDF-kopi af originalen (med stempel) vil blive sendt via internettet, så snart oversættelsen er færdig. Forudsat at du ønsker det, vil du modtage en papirkopi med almindelig post inden for 2-5 dage.

Finansiel og juridisk fransk fagoversættelse med kvalitetsgaranti

The Native Translator er certificeret i henhold til ISO17100, og vores arbejde kontrolleres løbende af Austrian Standards.

Fortrolighed er for os en selvfølge

Vi håndterer ofte meget følsomme oplysninger og er naturligvis altid omhyggelige med at opretholde em meget streng fortrolighed, og det gælder naturligvis også dine dokumenter og tekster.

Ønsker du flere oplysninger, kan du kontakte os døgnet rundt på Opens window for sending emaile-mail.

Du modtager dit tilbud og bestiller også din oversættelse her direkte online « vis tilbud »

The Native Translator er et ISO17100-certificeret oversættelsesbureau specialiseret i at levere kvalificeret kvalitetssikret oversættelse direkte over internettet.