The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Specialister i statsautoriserede hollandske oversættelser

Oversættelser til og fra hollandsk

Sammen med en hollandsk statsautoriseret oversætter er vi specialiseret i at oversætte for multinationale selskaber og førende advokatfirmaer. Vi oversætter juridiske dokumenter inden for selskabsret, immaterialret, voldgift, bank- og finanslovgivning, familieret og arveret til og fra hollandsk. Vi oversætter derudover også personlige dokumenter som f.eks. skolekarakterer og eksamensbeviser, fødselsattester, vielsesattester, kørekort, pas, osv.

Online statsautoriseret oversættelse til og fra hollandsk – Sådan kommer du i gang

På vores Opens internal link in current windowoversættelsesportal vælger du kilde- og målsprog og uploader et scannet dokument. Du vil få oplyst både pris og leveringstid inden for et minut. Herefter vælger du, om du vil have dokumentet oversat af en hollandsk statsautoriseret oversætter, og om du ønsker at få tilsendt en papirkopi. En kopi af originalen i PDF format (med stempel) vil blive sendt via vores system, så snart oversættelsen er færdig, og såfremt du ønsker det, vil du modtage en papirkopi med almindelig post inden for 2-5 dage.

Du kan kontakte os via Opens window for sending emaile-mail, hvis du har spørgsmål eller har brug for hjælp og/eller rådgivning. Vi står til rådighed døgnet rundt og hele året.

The Native Translator er et Opens internal link in current windowoversættelsesbureau med et team af professionelle hollandske statsautoriserede oversættere. Vi er en del af den Schweiz baserede The Translator Group, som er certificeret i henhold til både den europæiske EN-15038-standard og den nordamerikanske CAN/CGSB 131.10-standard.