The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Vi er specialiseret i italienske statsautoriserede oversættelser

Statsautoriseret oversættelse til og fra italiensk

The Native Translator leverer italienske oversættelser i samarbejde med en italiensk statsautoriseret oversætter for multinationale selskaber og førende advokatfirmaer. Vi oversætter juridiske dokumenter inden for selskabsret, immaterialret, voldgift, bank- og finanslovgivning, familieret og arveret til og fra italiensk. Desuden oversætter vi også personlige dokumenter som f.eks. skolekarakterer og eksamensbeviser, fødselsattester, osv.

Online statsautoriseret oversættelse til og fra italiensk – Sådan virker det

Ønsker du at benytte vores service, er det nemt at komme i gang. Du skal blot vælge kilde- og målsprog og uploade et scannet dokument til vores Opens internal link in current windowoversættelsesportalDu vil få oplyst din pris og leveringstiden inden for ét minut. Derefter kan du vælge, om du ønsker at få dit dokument oversat af en italiensk statsautoriseret oversætter, og om hvorvidt du ønsker at få tilsendt en papirkopi. En PDF kopi af originalen (med stempel) vil blive sendt via vores online system, så snart oversættelsen er færdig. Ønskede du at modtage en papirkopi, vil denne blive sendt til dig med almindelig post inden for 2-5 dage.

Har du nogle spørgsmål til din oversættelse eller til vores fremgangsmetode, er du mere end velkommen til at kontakte os via Opens window for sending emaile-mail.

The Native Translator er et professionelt oversættelsesbureau og en del af den Schweiz-baserede The Translator Group. Vi er certificerede i henhold til både EN-15038-standarden og den nordamerikanske CAN/CGSB 131.10-standard.