The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Vi er specialiseret i japanske statsautoriserede oversættelser

Professionelle online oversættelser til og fra japansk

Vi leverer japanske statsautoriserede oversættelser for multinationale selskaber og førende advokatfirmaer på verdensplan. Vi oversætter juridiske dokumenter inden for selskabsret, immaterialret, voldgift, bank- og finanslovgivning, familieret og arveret til og fra japansk. Vi oversætter derudover også personlige dokumenter som f.eks. gymnasiekarakterer og -eksamensbeviser, fødselsattester, vielsesattester, kørekort, pas, osv. Ønsker du en certificeret oversættelse, kan du vælge at få dit dokument oversat af en japansk statsautoriseret oversætter.

Hvordan får jeg et dokument oversat til og fra japansk?

På vores Opens internal link in current windowoversættelsesportal kan du vælge kilde- og målsprog og uploade det scannede dokument, som du gerne vil have oversat. Du kan få oplyst både pris og leveringstid inden for 1 minut. Herefter kan du vælge, om du vil have dokumentet oversat af en japansk statsautoriseret oversætter, og om du ønsker at få tilsendt en papirkopi. En kopi af originalen (med stempel) vil blive sendt via internettet i PDF format, så snart oversættelsen er færdig. Valgte du at modtage en papirkopi, vil denne blive sendt til dig med almindelig post inden for 2-5 dage.

Hvis du har spørgsmål undervejs i projektet eller har brug for hjælp og/eller rådgivning, er du meget velkommen til at kontakte os. Du kan kontakte os døgnet rundt via Opens window for sending emaile-mail.

The Native Translator er et professionelt online Opens internal link in current windowoversættelsesbureau, der altid leverer til tiden og den ønskede kvalitet. Vi er en del af den Schweiz baserede The Translator Group og er certificerede i henhold til både EN-15038-standarden og den nordamerikanske CAN/CGSB 131.10-standard.