The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Koreansk statsautoriseret oversætter

Professionell online oversættelse til og fra koreansk

The Native Translator tilbyder professionelle koreanske oversættelser for multinationale selskaber og førende advokatfirmaer verden over såvel som enkelt personer. Vi oversætter blandt andet juridiske dokumenter til og fra koreansk inden for selskabsret, immaterialret, voldgift, bank- og finanslovgivning, familieret og arveret. Vi oversætter endvidere personlige dokumenter som f.eks. karakterer og eksamensbeviser, fødsels- og vielsesattester, kørekort, pas, osv.

Hvordan får jeg oversat mit dokument?

Gå til vores Opens internal link in current windowoversættelsesportal hvor du kan vælge kilde- og målsprog og uploade det dokument, du ønsker at få oversat. Inden for ét minut vil du modtage et tilbud med pris og leveringstid. Herefter kan du vælge, om du ønsker at få dokumentet oversat af en koreansk statsautoriseret oversætter, og om du ønsker at få tilsendt en papirkopi.

Så snart oversættelsen er færdig, vil vi sende dig en PDF kopi af originalen med stempel. Denne modtager du igennem vores online system. Valgte du at modtage en papirkopi, vil du modtage denne med posten inden for 2-5 dage.

Hvis du har nogle spørgsmål eller har brug for hjælp undervejs, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi står til rådighed døgnet og året rundt via eOpens window for sending email-mail.

The Native Translator er et førende Opens internal link in current windowoversættelsesbureau, som er en del af den professionelle The Translator Group, der er baseret i Schweiz. Vi er certificerede i henhold til både EN-15038-standarden og den nordamerikanske CAN/CGSB 131.10-standard.