The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Vi er specialiseret i norske statsautoriserede oversættelser online

Statsautoriseret oversættelse til og fra norsk

Vores professionelle team foretager norske statsautoriserede oversættelser for multinationale selskaber og førende advokatfirmaer. Vi oversætter juridiske dokumenter inden for selskabsret, immaterialret, voldgift, bank- og finanslovgivning, familieret og arveret til og fra norsk. Desuden oversætter vi også personlige dokumenter som f.eks. gymnasiekarakterer og -eksamensbeviser, fødselsattester, vielsesattester, kørekort, pas, osv.

Online oversættelse til og fra norsk – Sådan fungerer det

På vores Opens internal link in current windowoversættelsesportal vælger du kilde- og målsprog og uploader det dokument, du ønsker at få oversat. Vi vil derefter oplyse dig om, hvor længe det vil tage vores norske statsautoriserede oversætter at oversætte dit dokument, og hvor meget det koster. Dette tager under et minut at få oplyst, og vores oversætter kan levere op til 3 A4 dokumenter inden for 24 timer. Vælg om du ønsker at få tilsendt en papirkopi, som kan sendes til dig med almindelig post inden for 2-5 dage. Når oversættelsen er færdig, vil du modtage denne via vores online system.

Har du nogle spørgsmål, inden du vil gå i gang, kan du kontakte os via Opens window for sending emaile-mail. Vi står til din rådighed hele året, døgnet rundt.

The Native Translator er et professionelt online-oversættelsesbureau og en del af den Schweiz-baserede The Translator Group. Vi er certificerede i henhold til både EN-15038-standarden og den nordamerikanske CAN/CGSB 131.10-standard.