The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Oversættelsesbureauer i Danmark

Førende oversættelsesbureau i Danmark

The Native Translator er en del af The Translator Group, et af verdens førende oversættelsesbureauer. Vi leverer oversættelser i høj kvalitet til markedets bedste priser.

Professionelle oversættelser med branchespecialisering, specialistoversættere som kender deres område og den specifikke terminologi. Vi leverer oversættelser inden for medicin og farmaceutiske produkter, finans, jura, teknologi samt hotel og turisme.

De oversættelser, vi leverer, er kvalitetssikrede og klar til brug uden at kræve yderligere korrekturlæsning.

Såfremt du har spørgsmål eller har brug for råd og/eller hjælp, er du meget velkommen til at kontakte os på Opens window for sending emaile-mail, døgnet rundt. Upload dit dokument direkte til vores Opens internal link in current windowoversættelsesportal, hvorefter du modtager et tilbud og en forventet leveringstid inden for ét minut. Hele processen er anonym, og dine dokumenter håndteres naturligvis yderst fortroligt.

The Native Translator er et professionelt, globalt oversættelsesbureau og en del af den Schweiz-baserede The Translator Group. Vi er certificerede i henhold til både EN-15038-standarden og den nordamerikanske CAN/CGSB 131.10-standard.