The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Oversættere i Danmark

Professionelle oversættelser inden for finans, jura, medicin, teknologi samt hotel og turisme.

The Native Translator er et certificeret oversættelsesbureau, som oversætter inden for teknologi, medicin, jura og hjemmesider af højeste kvalitet i Danmark. Uanset om du har behov for at oversætte manualer, produktspecifikationer, virksomhedspræsentationer, registreringsdokumenter, nyhedsbreve, patenter, vedligeholdelseshåndbøger til biler osv., kan vi hjælpe dig.

Med mere end 5000 Opens internal link in current windowautoriserede oversættere i Danmark og specialistoversættere er vi et af de største oversættelsesbureauer, og vi kombinerer lokal ekspertise med international skalerbarhed.

Vores førsteprioritet har altid været kontinuerligt at forbedre kvaliteten, og det er derfor, vi er et af de få oversættelsesbureauer, der kan prale med to kvalitetstempler: EN-15038 og CAN/CGSB-131.10, dvs. certificering i henhold til både europæiske og nordamerikanske standarder for oversættelsesbureauer.

Såfremt du har spørgsmål eller har brug for råd og/eller hjælp, er du meget velkommen til at kontakte os på Opens window for sending emaile-mail, døgnet rundt.

The Native Translator er et professionelt, globalt oversættelsesbureau og en del af den Schweiz-baserede The Translator Group. Vi er certificerede i henhold til både EN-15038-standarden og den nordamerikanske CAN/CGSB 131.10-standard.