The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Profesionelle hjemmeside oversættelser

Kvalitetssikret oversættelse af hjemmesider til 25 sprog.

Din hjemmeside er dit visitkort og ofte det første kontaktpunkt mellem din virksomhed og potentielle nye kunder. Et møde som vil bestemme, om der knyttes en ny forretningsforbindelse, eller om din konkurrent får den ordre, du gerne ville have haft.

Undersøgelser foretaget af American Common Sense Advisory indikerer, at du kan miste op til 80 % af potentielle kunder, hvis de ikke kan få oplysninger om din virksomhed og dine produkter på deres eget sprog. Vi kan oversætte din hjemmeside til mere end 100 sprog, og kombinerer lokal ekspertise med international skalerbarhed. Det gør det muligt for dig at sprede dit budskab på en konsistent måde, og så dit brands integritet og konsistens opretholdes.

Vores hjemmeside oversættelser omfatter:

  • Oversættelse og sprogversionering
  • SEO tilpasning
  • Versionering af billeder
  • Oversættelse af webapplikationer og brugergrænseflader
  • Installation af oversættelses-plugins i dit CMS-system, der sikrer nem daglig håndtering af oversættelser

Såfremt du har spørgsmål eller har brug for råd og/eller hjælp vedrørende oversættelse af din hjemmeside eller andre oversættelsesprojekter, er du meget velkommen til at kontakte os på Opens window for sending emaile-mail døgnet rundt. Du kan uploade dit dokument direkte til vores Opens internal link in current windowportal, hvorefter du modtager et tilbud og en forventet leveringstid inden for ét minut. Hele processen er anonym, og dine dokumenter håndteres naturligvis yderst fortroligt.

The Native Translator er et professionelt, globalt oversættelsesbureau og en del af den Schweiz-baserede The Translator Group. Vi er certificerede i henhold til både EN-15038 standarden og den nordamerikanske CAN/CGSB-131.10 standard.