The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Professionel dokumentoversættelse

Vi er et oversættelsesbureau, der er specialiseret i at levere statsautoriserede oversættelser af dokumenter som f.eks. skolekarakterer, certifikater, eksamensbeviser, ansættelsesbeviser, fødselsattester, adoptionspapirer osv.

Hvor hurtigt kan jeg få et tilbud?

Du får et tilbud inden for 1 minut efter du har uploadet dine dokumenter til vores Opens internal link in current windowportal.

Hvor hurtigt kan jeg få min oversættelse?

Vi kan ofte levere inden for 24 timer. Du modtager en kopi i PDF-format sammen med din statsautoriserede oversættelse via e-mail. Såfremt du har behov for en papirkopi, modtager du denne med almindelig post inden for 2-5 dage.

Hvad er en certificeret oversættelse?

Rigtigheden af en dokumentoversættelse kan bekræftes juridisk af en autoriseret oversætter, dvs. en oversætter der er godkendt af The Institute of Translation and Interpreting (ITI). En sådan oversættelse er stemplet med et specielt certificeringsstempel, udstedt af The Institute of Translation and Interpreting (ITI).

Hvad er en autoriseret oversætter?

Den faktiske titel på en oversætter, som er certificeret i henhold til loven til at bekræfte rigtigheden af en oversættelse, er en autoriseret oversætter, men kaldes ofte en certificeret oversætter.

Hvad er en certificeret oversætter?

Oversættere i udlandet, som har en licens svarende til en autoriseret dansk oversætter, kaldes normalt for certificerede oversættere.

Vil den oversættelse, der leveres af The Native Translator også blive accepteret i udlandet?

Vi anvender altid oversættere, som er certificerede (autoriserede) i det land, hvor oversættelsen skal anvendes, så der aldrig er problemer med accepten. Nogle universiteter og myndigheder kan have deres egne specifikke krav vedrørende ordvalget i bekræftelsen, eller at oversættelsen skal fremsendes af oversættelsesbureauet direkte til dem i en forseglet kuvert, og det gør vi for dig uden merpris.

Kan I oversætte mine skolekarakterer og eksamensbeviser, så de svarer til det britiske eller amerikanske system?

Nej, vi kan ikke "konvertere" et lands karakterskala til et andet lands karakterskala, men vi vil oversætte med brug af den terminologi, der er fastlagt af det respektive undervisningsministerium.

Hvordan ser oversættelsen ud?

Vores dokumentoversættelser er professionelt udført med samme layout og format som kildeteksten og med en certificering på hver oversat side eller et medfølgende brev, der bekræfter rigtigheden af oversættelsen.

Kan jeg få min oversættelse leveret via e-mail?

Naturligvis. Vi leverer altid vores oversættelse i PDF-format som udgangspunkt, og desuden som papirkopi med almindelig post, hvis du ønsker det.

Kan I garantere fortrolighed?

Vi garanterer fortrolighed. Alle oversættere, der arbejder for The Translator Group, som The Native Translator er en del af, er bundet af fortrolighedsaftaler, og det samme gælder alle vores projektledere og administrative personale.

Hvordan betaler jeg?

Du betaler via kreditkort ved bestilling.

The Native Translator er et professionelt, globalt oversættelsesbureau og en del af den Schweiz-baserede The Translator Group. Vi er certificerede i henhold til både EN-15038-standarden og den nordamerikanske CAN/CGSB 131.10-standard.