The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Professionelle oversættelser

Online dokumentoversættelse

Vores professionelle oversættelser er målrettet virksomheder og organisationer med et regelmæssigt behov for oversættelse, korrekturlæsning og andre sprogtjenester, som stiller store krav til kvalitet, konsistens og personlig service.

Vi er branchespecialister

Uanset om du beskæftiger dig med jura, finans, medicin eller teknologi, kan vi hjælpe dig. Vores oversættere er specialister på deres område, og med mere end 5000 specialistoversættere kan vi udføre næsten hvilken som helst oversættelsesopgave.

Hos os får du dit eget team af oversættere

Som kunde hos The Native Translator får du dit eget team af oversættere med direkte kontakt til en projektleder, som altid håndterer de projekter, som du overlader til os. Vi udvælger en gruppe oversættere, som altid vil arbejde på dine projekter for at sikre konsistens i stil og udtryk for både de tekster, vi oversætter for dig i dag og de tekster, vi vil oversætte i fremtiden. Vi kombinerer lokal ekspertise med international skalerbarhed, så du kan sprede dit budskab på en konsistent måde, og så dit brands integritet og karakter opretholdes.

Såfremt du har spørgsmål eller har brug for råd og/eller hjælp, er du meget velkommen til at kontakte os på Opens window for sending emaile-mail, døgnet rundt.

The Native Translator er et professionelt, globalt oversættelsesbureau og en del af den Schweiz-baserede The Translator Group. Vi er certificerede i henhold til både EN-15038-standarden og den nordamerikanske CAN/CGSB 131.10-standard.