The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Professionelle tekniske oversættere

Vi er specialister i oversættelse af teknologiske tekster.

Med over 5000 oversættere er The Translator Group et af Europas førende tekniske oversættelsesbureauer. Vi oversætter og sprogversionerer teknisk dokumentation for fremstillingsindustrien og for transport-, IT- og forbrugerprodukter.

Vi oversætter brugsanvisninger, produktkataloger, betjeningsvejledninger, manualer og produktbrochurer. Vi sprogversionerer software og hjælper dig med at tilpasse dig et nyt marked. Vi kan håndtere alt fra ét til 100 sprog for samme projekt.

Vores professionelle oversættelser er målrettet virksomheder og organisationer med et regelmæssigt behov for oversættelse, korrekturlæsning og andre sprogtjenester, som stiller store krav til kvalitet, konsistens og personlig service.

Hos os får du dit eget team af tekniske oversættere

Som kunde hos The Native Translator får du dit eget team af tekniske oversættere. Direkte kontakt til en projektleder, som håndterer alle de bestillinger, som du overlader til os. Vi udvælger en gruppe oversættere, som også tilknyttes dine bestillinger for at sikre konsistens i stil og udtryk i både de tekster, du får oversat i dag og de tekster, du vil have oversat i fremtiden. Herved opretholdes dit brands integritet og karakter.

Hvis du har spørgsmål eller har brug for hjælp og/eller rådgivning, er du meget velkommen til at kontakte os. Du kan kontakte os døgnet rundt via Opens window for sending emaile-mail.

The Native Translator er et professionelt  Opens internal link in current windowteknisk oversættelsesbureau og en del af den Schweiz-baserede The Translator Group. Vi er certificerede i henhold til både EN-15038-standarden og den nordamerikanske CAN/CGSB 131.10-standard.