The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Vi er specialiseret i tyske statsautoriserede oversættelser online

Statsautoriseret oversættelse til og fra tysk

The Native Translator foretager statsautoriserede tyske oversættelser for multinationale selskaber og førende advokatfirmaer. Vi oversætter juridiske dokumenter inden for selskabsret, immaterialret, voldgift, bank- og finanslovgivning, familieret og arveret til og fra tysk. Desuden oversætter vi dokumenter til finans-, IT- og ejendomshandelsbranchen.

Statsautoriseret oversættelse til og fra tysk – Sådan fungerer det

Ønsker du at modtage et tilbud fra os, skal du gøre følgende: Vælg kilde- og målsprog og upload et scannet dokument til vores  Opens internal link in current windowoversættelsesportal. Du vil få oplyst både pris og leveringstid inden for ét minut. Nu vælger du, om du vil have dokumentet oversat af en tysk statsautoriseret oversætter, og om du ønsker at få tilsendt en papirkopi. En PDF-kopi af originalen (med stempel) vil blive sendt via internettet, så snart oversættelsen er færdig, og såfremt du ønsker det, vil du modtage en papirkopi med almindelig post inden for 2-5 dage.

Finansiel og juridisk tysk fagoversættelse med kvalitetsgaranti

The Native Translator er certificeret i henhold til ISO17100, og vores arbejde kontrolleres løbende af Austrian Standards.

Fortrolighed er for os en selvfølge

Vi håndterer ofte meget følsomme oplysninger og er naturligvis altid omhyggelige med at opretholde em meget streng fortrolighed, og det gælder naturligvis også dine dokumenter og tekster.

Ønsker du flere oplysninger, kan du kontakte os døgnet rundt på Opens window for sending emaile-mail.

Du modtager dit tilbud og bestiller også din oversættelse her direkte online « vis tilbud »

The Native Translator er et ISO17100-certificeret oversættelsesbureau specialiseret i at levere kvalificeret kvalitetssikret oversættelse direkte over internettet.