The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Vi er specialiseret i jura og kender den juridiske terminologi

Vores oversættere er specialiserede juridiske oversættere med lang erfaring i at oversætte juridiske tekster. De har en eksamen inden for jura og kender det juridiske system i deres hjemlande, kender den lokale kultur og kender naturligvis den juridiske terminologi.

Statsutoriseret juridisk oversættelse

Vi foretager statsautoriseret juridisk oversættelse mellem dansk engelsk og 25 andre sprog, samt certificeret oversættelse mellem 85 øvrige sprog.

Vores kunder

Vores kunder tæller internationale børsnoterede selskaber, internationale advokatfirmaer samt små og mellemstore virksomheder inden for alle brancher verden over.

Fortrolighed

Som kunde hos os kan du føle dig sikker ved at overlade os dine dokumenter. Fortrolighed er generelt en selvfølge, men vi underskriver også fortrolighedsaftaler for bestillinger, der specifikt kræver det.

Hvis du har spørgsmål angående et oversættelsesprojekt eller ønsker at komme i kontakt med vores team af juridiske oversættere, er du meget velkommen til at kontakte os.. Du kan kontakte os døgnet rundt via Opens window for sending emaile-mail.

The Native Translator er et professionelt, globalt Opens internal link in current windowjuridisk oversættelsesbureau og en del af den Schweiz-baserede The Translator Group. Vi er certificerede i henhold til både EN-15038-standarden og den nordamerikanske CAN/CGSB 131.10-standard.