The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Statsautorisert oversættelse fra dansk til russisk

Vil du have din fødselsattest, skilsmissepapirer, eksamensbeviser, diplomer, arbejdstilladelse, testamente oversat og autoriseret på russisk?

Vores oversættelsesbureau kan levere autoriseret oversættelse fra dansk til russisk. Vi anvender udelukkende oversættere med russisk som modersmål og med relevant uddannelsesbaggrund i over 70 specialområder. Udover russisk-danske oversættelser af tekniske tekster og dokumenter inden for industri, handel og teknologi leverer vores autoriserede oversættere også statsautoriseret oversættelse til russisk af officielle dokumenter, som f.eks. vielsesattester, fødselsattester eller vidnesbyrd.

Vores russiske oversættere er autoriserede oversættere med universitetsuddannelse.

Vores specialistoversættere er kommende og fuldt uddannede ingeniører og forskere. De har færdiggjort en videregående uddannelse inden for sprog/oversættelse, mekanik, elektroteknik, computervidenskab, kemi eller fysik.

Oversættelse af dansk-russisk og russisk-dansk med kvalitetsgaranti

Som ISO17100-certificeret oversættelsesbureau garanterer vi en konsistent højere kvalitet til faste priser uden hvis'er og men'er. Ved valg af vores oversættere anvender vi de strenge kvalifikationskriterier i ISO17100. Alle oversættelser udføres af akademisk uddannede specialistoversættere, der udelukkende oversætter til deres modersmål, har omfattende viden om kilde- og målsprog og har stor erfaring med terminologien og sprogmæssig praksis på de specifikke områder (teknologi, jura, turisme, erhverv osv.). Som en del af den professionelle kvalitetshåndtering i henhold til DIN/ISO17100 og en personlig kunderådgivning, som også om nødvendigt kan udføres på stedet, står vores russiske oversættelsesbureau for trofasthed mod terminologi og kreativitet i specifikke situationer, der kræver en løsning. Vi leverer naturligvis en kvalitetsgaranti for vores sprogtjenester.

Kontakt

Du kan få flere oplysninger ved at kontakte os døgnet rundt på E-mail.

Få et tilbud, og bestil din oversættelse direkte online « vis tilbud »

The Native Translator er et oversættelsesbureau certificeret i henhold til kvalitetsstandarden ISO17100, og som har specialiseret sig i udarbejdelsen af russiske oversættelser af høj kvalitet direkte via internettet.