Bestil din oversættelse online 24/7

Upload dit dokument eller din tekst, og bestil her.

Har du brug for hjælp eller rådgivning?

Kontakt os på e-mail, så hjælper vi meget gerne.

Autoriseret/bekræftet oversættelse fra dansk til fransk af finansielle, juridiske og medicinske dokumenter og tekster

Autoriseret/bekræftet oversættelse til fransk af juridiske og finansielle dokumenter

Har du behov for at oversætte et registreringsbevis, en dom, en aftale, et testamente, et registreringsbevis eller måske en attest fra dansk til fransk? Så har du med stor sandsynlighed brug for en autoriseret/bekræftet oversættelse. Med en autoriseret/bekræftet oversættelse menes en oversættelse, som er foretaget af en autoriseret oversætter eller translatør, som er den korrekte titel. Det er en kvalitetsgaranti, og oversættelsen stemples, hvis den er foretaget af en dansk autoriseret oversætter. Er den foretaget af en autoriseret fransk oversætter, er den normalt også stemplet, men den kan i stedet også være ledsaget af en erklæring, dvs. en skriftlig bekræftelse fra oversætteren om, at oversættelsen er korrekt.

Hvad er en translatør?

En translatør er i Danmark en oversætter, som er certificeret via medlemskab af Translatørforeningen. Translatører i Danmark er primært specialiserede i juridiske og økonomiske tekster, men der findes nogle få, der også arbejder med medicin. Frankrig og i de germanske lande er det domstolene, der autoriserer oversættere, i Spanien er det udenrigsministeriet, mens det i de angelsaksiske lande er en uafhængig organisation, som samtidigt også organiserer disse oversættere.

Autoriseret/bekræftet oversættelse af dokumenter til fransk hos The Native Translator

Vi bestræber os på så vidt muligt at anvende oversættere, der er autoriserede i det land, hvor oversættelsen skal anvendes. Det er derfor vigtigt, at du ved bestillingen af oversættelsen angiver, i hvilket land du forventer at anvende den. Årsagen til dette er, at oversættere kun er autoriserede i deres eget land, dvs. en dansk autoriseret oversætters oversættelse accepteres også i Frankrig, men der er begrænset mulighed i landet for at kontrollere, om oversætteren virkelig er autoriseret, og derfor kræves der en apostille fra Udenrigsministeriet, som bekræfter dette. Udenrigsministeriet tager mellem 200 og 250 kroner for en apostille. Vi anvender derfor så vidt muligt oversættere, der er autoriserede i Frankrig (traducteur assermenté).

I 2019 kom der dog en ny EU-forordning, som siger, at dokumenter, der er udfærdiget af en myndighed i lande inden for EU, ifølge disse EU-regler ikke skal påtegnes med en apostille, hvis det skal fremvises af privatpersoner i et andet EU-land. Er det dokumenter, der vedrører virksomheder, er der fortsat krav om apostille.

Eksempler på dokumenter, som skal oversættes til fransk af en autoriseret oversætter. 

 • Adoptionsdokumenter
 • Attester
 • Domme
 • Dødsattester
 • Fødselsattester
 • Kontoudtog
 • Tinglysninger
 • Skilsmissepapirer
 • Vielsesattester
 • Testamenter og overdragelsesdokumenter
 • Patenter
 • Vidneudsagn

Dette får du, når du bestiller en oversættelse hos The Native Translator

Vi leverer en autoriseret/bekræftet oversættelse til fransk af højeste kvalitet, hvor sprogbrug og terminologi er korrekt, og vi bestræber os også på så vidt muligt at bibeholde samme layout som originaldokumentet. Når din oversættelse er klar, sender vi dig et link, hvor du kan downloade oversættelsen stemplet og klar som PDF. Har du bestilt en original, leveres den med posten inden for 3-5 dage afhængigt af, hvor du bor.

Vi leverer autoriseret/bekræftet oversættelse til fransk med kvalitetsgaranti ISO 17100

Vi er kvalitetscertificerede i henhold til ISO 17100. Vores arbejde kontrolleres regelmæssigt af den certificerende myndighed, og dette giver naturligvis dig som kunde en meget stor tryghed. Du kan læse mere om, hvad ISO 17100-certificeringen betyder, her: ISO 17100.

Fortrolighed

Vi håndterer ofte meget følsomme oplysninger og er naturligvis altid omhyggelige med at opretholde streng fortrolighed. Altid at behandle vores kunders oplysninger sikkert og fortroligt er en selvfølge. Alle vores medarbejdere er bundet af en fortrolighedsaftale. Dine filer håndteres via krypteret filoverførsel (SSL) via vores kundeportal.

Her kan du se, hvor meget en autoriseret/bekræftet oversættelse til fransk af dit dokument koster

Upload dit dokument direkte i vores oversættelsesportal og få derefter på under ét minut svar både en pris og en forventet leveringstid. Du kan bestille oversættelsen og betale med dit kreditkort direkte online. Vi accepterer: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal og ApplePay.

Har du spørgsmål eller behov for flere oplysninger?

Du kan kontakte os døgnet rundt på e-mail, så forsøger vi at svare inden for 15 minutter.

The Native Translator er et oversættelsesbureau certificeret i henhold til ISO 17100, som har specialiseret sig i at tilbyde autoriseret/bekræftet oversættelse til fransk direkte online.

Disse virksomheder har tillid til vores kvalitet!

<
>