The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Tilbud her og nu

Professionel dansk engelsk oversætter

Brug et professionelt oversættelsesbureau til engelsk oversættelse for et perfekt resultat.

Leder du efter en dansk til engelsk oversætter kan The Native Translator hjælpe dig. Vi har et stort team af oversættere, der oversætter mellem dansk og engelsk, både autoriserede translatører og fagoversættere med ekspertise inden for jura, økonomi, medicin, teknik og software. Vores oversættere er specialiserede og kan hjælpe dig med selv de mest komplicerede oversættelser.

Modersmålstalende engelske ekspertoversættere

Specialister, der oversætter til deres eget modersmål, leverer bedre oversættelser – både sprogmæssigt og emnemæssigt. Det betyder, at du som kunde får en specialistoversættelse af høj kvalitet, der giver større effekt hos modtageren. Vi leverer engelske oversættelser af høj kvalitet udført af oversættere, der:

  • har en professionel oversætteruddannelse
  • har specialistviden og
  • oversætter til deres engelske modersmål.

Højt akkrediterede oversættere

Vi har opnået den internationale standard ISO 17100 for oversættelsestjenester og er derfor underlagt streng kvalitetskontrol af oversættelser og andre tjenester. Som en del af kvalitetssikringsprocessen skal vi opfylde kvalitetsprincippet "fire øjne", dvs., der skal læses korrektur på alle oversættelser, og de skal revideres og færdiggøres af en uafhængig sekundær oversætter med kvalifikationer indenfor det relevante emneområde.

Fortrolighed er en selvfølge for os

Vi håndterer ofte meget følsomme oplysninger og lægger derfor stor vægt på at holde disse oplysninger fortrolige.

Hurtigt svar – over hele verden

Vores globale aktiviteter (afdelinger i Europa, Asien og Amerika) sikrer, at mindst én afdeling altid er klar til at svare på din forespørgsel døgnet rundt. Vi garanterer levering af et bindende tilbud inden for en time efter modtagelse af dine dokumenter.

Kontakt

Kontakt os via Opens window for sending emaile-mail når som helst (døgnet rundt), hvis du ønsker yderligere oplysninger.

Anmod om et tilbud, og bestil din oversættelse online her <Opens internal link in current windowvis tilbud>

The Native Translator er et oversættelsesbureau certificeret i overensstemmelse med ISO 17100, der har specialiseret sig i at levere engelske oversættelser af høj kvalitet online via internettet.