The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Engelsk-dansk oversættelsesydelse

Professionel fagoversættelse engelsk-dansk, en oversættelsesydelse for dig, der stiller krav til kvalitet og service.

The Native Translator er et oversættelsesbureau for virksomheder og privatpersoner, der foretager professionel fagoversættelse mellem engelsk og dansk direkte via internettet inden for emneområderne finans, jura, teknik, medicin samt marketing og PR.

En oversættelsesydelse som er tilgængelig døgnet rundt, uanset om du har behov for en autoriseret juridisk oversættelse eller en teknisk fagoversættelse. Med over 5000 professionelle oversættere er vi et af de største oversættelsesbureauer med fokus på Europa.

Har du spørgsmål, eller har du brug for hjælp, så står vi gerne til rådighed, og du kan kontakte os døgnet rundt via Opens window for sending emaile-mail. Upload dit dokument via vores portal og få derefter på under ét minut både en pris og en forventet leveringstid. Hele processen er anonym, og dine dokumenter håndteres naturligvis med største fortrolighed.

Engelsk - dansk oversættelse med kvalitetsgaranti

The Native Translator er certificeret i henhold til ISO17100, og vores arbejde kontrolleres regelmæssigt af Austrian Standards som certificerende organ, hvilket naturligvis giver dig som kunde en stor tryghed.

Fortrolighed er for os en selvfølge

Vi håndterer ofte meget følsomme oplysninger og er naturligvis altid omhyggelige med at opretholde streng fortrolighed.

Ønsker du flere oplysninger, kan du kontakte os døgnet rundt på Opens window for sending emaile-mail.

Du modtager dit tilbud og bestiller også din oversættelse her direkte online « vis tilbud »

The Native Translator er et ISO17100-certificeret oversættelsesbureau specialiseret i at levere kvalificeret kvalitetssikret oversættelse direkte over internettet.