The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Tilbud her og nu

Professionel engelsk oversættelse leveret af specialistoversættere

The Native Translator leverer fejlfrie engelske oversættelser ved hjælp af en lang række erfarne flersprogede oversættere med engelsk som modersmål, hvorved den endelige oversættelse lyder perfekt for en person med engelsk som modersmål. Vores store database med oversættere betyder, at vi kan oversætte til og fra en lang række sprog. 

Ved større oversættelsesprojekter kan vi evt. anvende et team af engelske oversættere. I dette tilfælde vil den ledende oversætter begynde med at fremstille en ordliste, som derefter anvendes af de øvrige oversættere for at sikre maksimal konsistens af slutproduktet.

Oversættere med engelsk som modersmål

Vores engelske oversætterteam er professionelle oversættere, som har studeret og opnået kvalifikationer inden for oversættelse fra andre sprog til engelsk for en lang række dokumenttyper i forskellige brancher.

  • Engelsk juridisk oversættelse
  • Engelsk finansiel oversættelse
  • Engelsk teknisk oversættelse

Alle engelske oversættelseskombinationer er tilgængelige

Vi er i stand til at oversætte til og fra en lang række sprog – den komplette liste kan ses her.

Engelsk sprogversionering af websteder

Med et team af engelske specialistoversættere, programmører, designere og versioneringseksperter kan Translation Central versionere dit websted til og fra engelsk, hvorved dit websted potentielt når en langt større målgruppe. Vi kan håndtere ethvert websted, herunder PHP, ASP, .NET, HTML og ColdFusion såvel som MySQL- og SQL Server/Oracle-databaser. 

The Native Translator er et ISO17100-certificeret oversættelsesbureau, den europæiske standard for udbydere af oversættelser. Alle vores processer har kvaliteten i fokus, herunder: klargøring af kildeteksten til oversættelse, gennemgang, udvælgelse og instruktion af oversættere, håndtering af terminologi for teknisk præcision og konsistens, kontrol og revision af alle oversættelser samt sikring af, at vores kunders krav opfyldes fuldt ud.

Har du behov for en oversættelse eller en versionering af dit websted fra eller til engelsk, er du velkommen til at kontakte os døgnet rundt på Opens window for sending emaile-mail.. Vi vil meget gerne hjælpe dig.

Du modtager dit tilbud og bestiller også din oversættelse her direkte online « vis tilbud »