The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Hurtig oversættelse af høj kvalitet

En hurtig oversættelse er ikke ensbetydende med en dårlig kvalitet. The Native Translator tilbyder en 24 timers oversættelsesservice af op til 3 A4 sider foretaget af en af vores professionelle modersmålsoversættere.

Vi kan oversætte til og fra mere end 100 sprog, da vi har et globalt team af over 5000 professionelle oversættere baseret verden over. Alt foregår online fra tilbud til levering. Vi kan derfor både levere hurtigt og til en konkurrencedygtig pris. Ikke nok med dette tilbyder vi også en kvalitetsgaranti, da vi er certificerede i henhold til den europæiske standard EN 15038 og den nordamerikanske standard CAN/CGSB 131.10.

Modtag et tilbud på en hurtig oversættelse

Gå til vores Opens internal link in current windowoversættelsesportal hvor du kan oploade de tekster, du ønsker at få oversat. Husk at vælge kildesprog (sproget du vil oversætte fra), målsprog (sproget du vil oversætte til) samt emneområdet (dit fagområde). Når dette er tilføjet vores system, vil der blot gå et minut, inden du modtager et tilbud fra os. Dette vil inkludere pris og leveringstid.

Har du nogle spørgsmål inden vi går i gang eller undervejs i projektet, kan du altid kontakte os via Opens window for sending emaile-mail, da vi står til din rådighed døgnet rundt.

The Native Translator er et online oversættelsesbureau, og en del af det schweiziske The Translator Group, som er certificeret både i overensstemmelse med den europæiske EN 15038 så vel som den nordamerikanske CAN/CGSB 131.10. Vi tilbyder finans oversættelse, juridisk oversættelse, teknisk oversættelse, til mere end 100 sprog. Vi er førende på markedet for statsautoriseret oversættelse online.