The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

ISO 17100 certificeret oversættelsesbureau – autoriseret oversættelse og specialistoversættelse til 140 sprog.

The Native Translator er et globalt oversættelsesbureau med 5.500 oversættere i mere end 30 lande som leverer professionel oversættelse i topkvalitet direkte via internettet.

Vi er et oversettelsesbureau certificeret i henhold til ISO 17100. Alle vores oversættere er specialistoversættere, og mange er autoriserede oversættere; med andre ord, uanset hvilket emne, din tekst eller dit dokument omhandler, vil det blive oversat af en professionel oversætter med viden om emnet.

Vores oversættere oversætter kun til deres modersmål

Udover at være kompetente på emneområdet oversætter vores oversættere kun på deres modersmål, det sprog der tales i det land, hvor de bor. Ønsker du en oversættelse til amerikansk-engelsk, foretages den af en professionel oversætter, der er født i USA, og som bor i USA, hvilket sikrer dig, at oversættelsen har den højeste kvalitet, og at det anvendte sprog i oversættelsen er opdateret og konsistent i forhold til sprogets udvikling.

Udelukkende specialistoversættere

Vi nævnte ovenfor, at vi udelukkende anvender specialistoversættere hos oversettelsesbureauet The Native Translator. Hvorfor er dette så vigtigt? At være oversætter og have et godt kendskab til sprog er ikke ensbetydende med, at en oversætter har kendskab til terminologien på alle specialområder. For at oversætte f.eks. juridiske, medicinske eller tekniske dokumenter kræves en oversætter med omfattende viden om det relevante emne og den anvendte terminologi. Det er ikke nok at foretage en sproglig korrekt oversættelse; terminologien skal også være korrekt.

Oversættelsebureau for autoriseret (bekræftet) oversættelse

En autoriseret også kaldet bekræftet oversættelse er en nøjagtig gengivelse af udgangsteksten, der forsynes med translatørens underskrift, stempel og påtegning. The Native Translator tilbyder naturligvis bekræftet juridisk oversættelse, hvis dette ønskes. En bekræftet oversættelse leveres med posten, med mindre kunden ønsker at kunf modtage en indskannet version pr. e-mail.

Vores kvalitetsgaranti

Vi giver en kvalitetsgaranti på alle vores oversættelser. Den kvalitetsprocedure, vi anvender, betyder, at du kan føle dig tryg, velvidende at oversættelsen , du modtager, er sproglig og terminologisk korrekt og anvendelig uden yderligere redigering. Skulle der mod forventning være fejl, arbejder vi med teksten, indtil du er tilfreds.

Vores sprog

Online kan vi håndtere oversættelse mellem 25 sprog, men hvis det sprog, du sjak have hjælp til, mod forventning, ikke er blandt disse 25, er du velkommen tik at kontakte os, så skal vi nok hjælpe dig. Vores erhvervsservice, Opens external link in new windowThe Business Translator, kan håndtere over 140 sprog, så vi kan med sikkerhed håndtere din opgave, selv om den vedrører et af verdens minoritetssprog.

Fortrolighed er for os en selvfølge

Vi håndterer ofte meget følsomme oplysninger og er naturligvis altid omhyggelige med at opretholde streng fortrolighed.

Ønsker du flere oplysninger, kan du kontakte os døgnet rundt på Opens window for sending emaile-mail.

Du modtager dit tilbud og bestiller også din oversættelse her direkte online « vis tilbud »

The Native Translator er et ISO 17100 certificeret oversættelsesbureau, som er specialiseret i kvalificeret oversættelse direkte online, og er en del af The Translator Group – et globalt oversættelsesbureau med oversættere i mere end 30 lande.