The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Juridisk oversættelse

Velkommen til The Native Translator – Juridiske oversættelser.

TNT Translations har leveret juridiske og finansielle oversættelser til vores kunder i mere end 10 år. Vi leverer altid en nøjagtig, præcis og intelligent service. Vi arbejder sammen med 20 af Europas top 20-advokatvirksomheder, som vi forsyner med juridiske oversættelser, som de kan have tillid til – hver gang. Vi arbejder tæt sammen med vores kunder for at levere en professionel og unik service baseret på kvalitet, pris og fortrolighed. 

Uanset om det er en udfordrende økonomisk oversættelse eller en autoriseret juridisk oversættelse, kan vi håndtere alle typer opgaver – store som små. Vi leverer professionelle oversættelser til en række kunder, der omfatter sagførere, advokater, domstole, politi, enkeltpersoner, private og offentlige virksomheder.

Har du behov for en juridisk oversætter, så er du velkommen til at kontakte TNT Translations på +4570145447 eller e-maile os på office(at)the-native-translator.com, eller du kan besøge vores websted og se mere om de forskellige professionelle oversættelses- og tolketjenester, som vi kan tilbyde.

The Native Translator er et professionelt oversættelsesbureau og en del af den Schweiz-baserede The Translator Group. Vi er certificerede i henhold til både EN-15038 og den Nordamerikanske CAN/CGSB 131.10.