The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Oversæt attester/beviser til engelsk

Autoriseret attest-/bevisoversættelse til engelsk og 24 andre sprog direkte via internettet døgnet rundt.

Vi oversætter dine attester/beviser til engelsk, hvis du skal arbejde eller studere i udlandet. Uanset i hvilket engelsksproget land du vil anvende dine attester/beviser, har vi autoriserede oversættere, eller den udenlandske betegnelse certificerede oversættere, som kan hjælpe dig.

Vi anvender altid oversættere, som er autoriserede i det land, hvor attesten/beviset skal anvendes, så du slipper for at legalisere dette hos udenrigsministeriet.

Har du spørgsmål, eller har du brug for hjælp, så står vi naturligvis gerne til rådighed, og du kan kontakte os døgnet rundt via Opens window for sending emaile-mail. Upload dit dokument via vores portal og få derefter på under ét minut både en pris og en forventet leveringstid på din oversættelse. Hele processen er anonym, og dine dokumenter håndteres naturligvis med største fortrolighed. Glem ikke at angive, i hvilket land oversættelsen skal anvendes, så vi vælger den rigtige oversætter til opgaven.

The Native Translator er et online-oversættelsesbureau og en del af den Schweiz-baserede The Translator Group. Vi er certificerede i henhold til både EN-15038 og den Nordamerikanske CAN/CGSB 131.10. Vi har specialiseret os i hurtige autoriserede oversættelser af attester/beviser direkte via internettet.