Bestil din oversættelse online 24/7

Upload dit dokument eller din tekst, og bestil her.

Har du brug for hjælp eller rådgivning?

Kontakt os på e-mail, så hjælper vi meget gerne.

Oversæt attester/beviser til engelsk med kvalitetsgaranti

Autoriseret attest-/bevisoversættelse til engelsk og 24 andre sprog direkte via internettet døgnet rundt.

Hos The Native Translator er vi specialiserede i at lave juridiske og kommercielle oversættelser for erhvervskunder og privatpersoner, med fokus på autoriserede/bekræftede oversættelser. Vi oversætter dine attester/beviser til engelsk, hvis du skal arbejde eller studere i udlandet. Uanset i hvilket engelsksproget land du vil anvende dine attester/beviser, har vi autoriserede oversættere, eller den udenlandske betegnelse certificerede oversættere, som kan hjælpe dig.

Vi anvender altid oversættere, som er autoriserede i det land, hvor attesten/beviset skal anvendes, så du slipper for at legalisere dette hos udenrigsministeriet.

Oversættelse med kvalitetsgaranti ISO 17100 og ISO 20771

The Native Translator har som formål at have de højeste standarder i forhold til oversættelseskvalitet. For at opnå disse standarder er vi ISO 17100:2015 og ISO 20771:2020 certificeret standarden for juridisk oversættelse. Disse certificeringer bliver opretholdt gennem regelmæssig auditering udført af en officiel auditeringsmyndighed.

Ønsker du et tilbud på en oversættelse af dine attester/beviser til engelsk, eller har du brug for flere oplysninger?

Har du spørgsmål, eller har du brug for hjælp, så står vi naturligvis gerne til rådighed, og du kan kontakte os døgnet rundt via e-mail. Upload dit dokument via vores portal og få derefter på under ét minut både en pris og en forventet leveringstid på din oversættelse. Hele processen er anonym, og dine dokumenter håndteres naturligvis med største fortrolighed. Glem ikke at angive, i hvilket land oversættelsen skal anvendes, så vi vælger den rigtige oversætter til opgaven.

The Native Translator er et online-oversættelsesbureau og en del af den Schweiz-baserede The Translator Group. Vi er certificerede i henhold til både ISO 17100 og ISO 20771 ISO-standarden for juridisk oversættelse. Vi har specialiseret os i hurtige autoriserede oversættelser af attester/beviser direkte via internettet.

Disse virksomheder har tillid til vores kvalitet!

<
>