The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Tilbud her og nu

Oversæt din hjemmeside

Vi foretager kvalitetssikrede oversættelser af hjemmesider til 25 sprog.

Din hjemmeside er dit visitkort og ofte det første møde mellem din virksomhed og en potentiel ny kunde. Et møde, der afgør, om en en ny forretningsrelation etableres, eller om din konkurrent i stedet får den ordre, du burde have fået.

En professionelt oversat hjemmeside behøver ikke at være dyr, men den er en forudsætning for succes på et marked, hvor man søger efter nye leverandører på internettet. Der findes undersøgelser foretaget af det amerikanske Common Sense Advisory, som viser, at du kan miste op mod 80 % af dine potentielle kunder, hvis de ikke kan få oplysninger om din virksomhed og de produkter, du kan levere, på deres eget sprog.

Oversæt din hjemmeside til de større sprog

Begynd med at oversætte din hjemmeside til engelsk og til sprog, som tales på de markeder, hvor du allerede i dag har aktiviteter. Inden du går ind på et nyt marked, sørger du for, at hjemmesiden er opdateret, så oplysningerne også er tilgængelige på det sprog, der tales på dette nye marked. Dette er en forudsætning for succes.

Vi oversætter hjemmesider til 25 sprog

Vi foretager professionel oversættelse af hjemmesider inden for fagområderne finans, jura, teknik, medicin samt hotel og turisme. Vores oversættere er fagoversættere og kender dit fagområde og den specielle terminologi, der anvendes.

Har du spørgsmål, eller har du brug for rådgivning og/eller hjælp vedrørende oversættelse af din hjemmeside eller andre oversættelsesprojekter, så står vi gerne til rådighed, og du kan kontakte os døgnet rundt via Opens window for sending emaile-mail. Du kan uploade dit dokument eller din tekst via vores Opens internal link in current windowportal, og får derefter på under ét minut både en pris og en forventet leveringstid. Hele processen er anonym, og dine dokumenter håndteres naturligvis med største fortrolighed.

The Native Translator er et ISO17100-certificeret oversættelsesbureau med speciale i leverance af oversættelser af høj kvalitet leveret af specialister og certificerede oversættelser direkte via internettet.