The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Oversætte eksamensbeviser, karakterudskrifter og diplomer til engelsk

Vi er et ISO 17100 certificeret oversættelsesbureau med speciale i at levere autoriserede oversættelser af dokumenter, som f.eks. attester, eksamensbeviser og diplomer til engelsk.

Hvor hurtigt kan jeg få et tilbud?

Upload dit eksamensbevis via vores Opens internal link in current windowportal og få derefter på under ét minut både en pris og en forventet leveringstid på en oversættelse til engelsk.

Hvor hurtigt kan jeg få min oversættelse?

Ofte kan vi levere inden for 24 timer. Du får en PDF-kopi med en autoriseret oversættelse til engelsk af dit eksamensbevis sendt med e-mail, og har du behov for originalen, kommer den med posten inden for 2-5 dage.

Hvad er en autoriseret oversættelse?

Det er en oversættelse, som er udført af en oversætter, der er godkendt af myndighederne. En sådan oversættelse stemples med et specielt autorisationsstempel.

Hvad er autoriserede oversættere?

Det er den egentlige titel på oversættere, som er autoriserede i henhold til dansk lov, er statsautoriseret translatør, men kaldes ofte for certificeret oversætter.

Hvad er certificerede oversættere?

Oversættere i udlandet, der har en tilsvarende autorisation som en dansk statsautoriseret oversætter, kaldes for certificerede oversættere.

Vil en oversættelse foretaget af The Native Translator være gyldig i udlandet?

Vi anvender altid oversættere, som er autoriserede (certificerede) i det land, hvor oversættelsen skal anvendes, og derfor har vi aldrig problemer med gyldigheden. Mange universiteter og myndigheder kan have deres egne specifikke krav til formulering af bekræftelsen, eller at oversættelsen skal sendes fra et oversættelsesbureau direkte til dem i en forseglet kuvert, og det gør vi gerne uden beregning.

Kan i oversætte mine eksamensbeviser til det engelske eller amerikanske system?

Nej, vi kan ikke "forvandle" en dansk karakterskala til en engelsk karakterskala, men oversætter eksamensbeviset med den terminologi, der er fastsat af skolevæsnet.

Ønsker du flere oplysninger, kan du kontakte os døgnet rundt på Opens window for sending emaile-mail.

Du modtager dit tilbud og bestiller også din oversættelse her direkte online « vis tilbud »

The Native Translator er et ISO17100-certificeret oversættelsesbureau specialiseret i at levere kvalificeret kvalitetssikret oversættelse direkte over internettet.