The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Oversættelse og versionering af websteder

Sælg til hele verden

Vi har avanceret teknologi til webstedsoversættelse og specialoversættere, der forstår din forretning

Øg dit salg ved at lade dit websted nå ud til et globalt publikum

Det er bevist mange gange, at det at få dit budskab fremsat på et sprog, som kunderne forstår, er afgørende for salget. Oversættelse af websteder har historisk set været dyrt og komplekst at implementere, og fraværet af nøjagtige onlineoversættelser har været en hæmsko for mange virksomheder, som vil ud på eksportmarkederne.

Hos The Translator Group forstår vi webstedsoversættelser som ingen andre, og vi har en del værktøj og systemer i kombination med vores pulje med over 5.000 professionelle oversættere, der sikrer dig, at du kan få dit websted vist på ethvert sprog, hurtigt, nemt og uden store omkostninger.

Skriv én gang og udgiv én gang

Med The Translator Groups Multilingual Publishing System skal du blot forfatte indholdet på dit primære sprog, klikke på udgiv, hvorefter automatiserede arbejdsgange sørger for resten.  Indholdet sendes automatisk til oversættere, der oversætter og korrekturlæser, om nødvendigt. Indholdet på ethvert sprog kan udgives som et PDF- eller et Word-dokument.

Nem redigering

Med et omfangsrigt Web Content Management-værktøj som din redigeringsgrænseflade har du fuld kontrol over indholdslayout og -flow. Tilladelser og godkendelseskomponenter styrer, hvem der har adgang til at forfatte og udgive indhold, og da disse er webbaserede, kan forfattere på forskellige steder arbejde på dokumenterne samtidigt uden problemer.

The Native Translator er et online oversættelsesbureau, og en del af det schweiziske The Translator Group, som er certificeret både i overensstemmelse med den europæiske EN 15038 så vel som den nordamerikanske CAN/CGSB 131.10. Vi tilbyder finans oversættelse, juridisk oversættelse, teknisk oversættelse, til mere end 100 sprog. Vi er førende på markedet for statsautoriseret oversættelse online.