The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Oversættelsesbureau

Oversættelsesbureau med fagkompetence inden for medicin, teknik, jura og finans

Uanset emneområde har vi kompetencen til at hjælpe dig med en professionel oversættelse. Med over 5000 professionelle fagoversættere er vi et af de førende oversættelsesbureauer i Europa, når det gælder oversættelser af høj kvalitet.

Uanset, om du har brug for en autoriseret oversættelse eller en finansiel eller juridisk fagoversættelse, kan vi hjælpe dig døgnet rundt, året rundt.

Har du spørgsmål, eller har du brug for hjælp, så står vi gerne til rådighed, og du kan kontakte os døgnet rundt via telefon eller Opens window for sending emaile-mail. Upload dit dokument via vores portal og få derefter på under ét minut både en pris og en forventet leveringstid på din oversættelse. Hele processen er anonym, og dine dokumenter håndteres naturligvis med største fortrolighed.

The Native Translator er et online-oversættelsesbureau og en del af den Schweiz-baserede The Translator Group. Vi er certificerede i henhold til både EN-15038 og den Nordamerikanske CAN/CGSB 131.10. Vi har specialiseret os i hurtige oversættelser af høj kvalitet direkte via internettet.