The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Professionel oversættelse dansk engelsk

Statsautoriseret oversættelse og fagoversættelse fra dansk til engelsk inden for jura, økonomi, medicin og teknik.

The Native Translator er ISO17100-certificeret oversættelsesbureau, der kan hjælpe dig med at oversætte dine dokumenter fra dansk til engelsk. Vi foretager kvalificeret oversættelse af dokumenter og tekster til engelsk inden for økonomi, jura, medicin og teknik. Som kvalitetscertificeret oversættelsesbureau giver vi kvalitetsgaranti på de oversættelser fra dansk til engelsk som vi udfører.

Statsautoriseret (bekræftet) oversættelse fra dansk til engelsk af officielle dokumenter

Vi tilbyder statsautoriseret oversættelse af officielle dokumenter fra dansk til engelsk. Lad os hurtigt, uden problemer og til en fornuftig pris oversætte dine domme, aftaler, registerudtræk, kørekort, eksamensbeviser, forretningsrapporter, økonomiske dokumenter, kontrakter og aftaler osv. Vi har autoriserede oversættere til engelsk i Australien, Canada, New Zealand, Storbritannien og USA. Grunden til dette er, at en autoriseret oversættelse almindeligvis kun er gyldig i det land, hvor den udføres, med mindre den bliver legaliseret med apostille.

Modersmålstalende engelske ekspertoversættere

Modersmålsprincippet er en af hjørnestenene i dansk engelsk oversættelse og vigtigt at tage i betragtning, når du vælger den oversætter, der skal udføre din opgave. Princippet går ud på, at oversætteren oversætter til sit modersmål. En indfødt engelsk sprogbruger oversætter til engelsk, en indfødt dansk sprogbruger til dansk osv. En indfødt sprogbruger er en person, der er født, opvokset og uddannet i det land, hvor målsproget er det officielle sprog. Alt efter hvilken type engelsk der skal oversættes til, det være sig amerikansk-engelsk, sydafrikansk-engelsk eller måske australsk-engelsk, benytter vi en oversætter, der har den pågældende sprogversion som modersmål.

Kvalitetssikret oversættelse fra dansk til engelsk i henhold til ISO 17100

Vi har været kvalitetscertificerede siden 2011, og fra 2015 i henhold til ISO-standarden ISO 17100. At være ISO-certificeret indebærer, at vi påtager os omkostningerne og arbejdet med at dokumentere og kvalitetssikre alle vore processer. Som et kvalitetscertificeret oversættelsesbureau giver vi også kvalitetsgaranti på de oversættelser, vi leverer.

Pris på oversættelse fra dansk til engelsk

Prisen på oversættelse udregnes sædvanligvis på baggrund af en ordpris. Ordprisen afhænger af tekstens sværhedsgrad og emneområdet. Lav en ordoptælling på din tekst, og gang med 1,10 kr. Det giver dig et fingerpeg om, hvad det vil koste at få teksten oversat, inklusive efterfølgende korrekturlæsning. En autoriseret (bekræftet) oversættelse fra dansk til engelsk koster ca. 1,40 kr.

Fortrolighed er en selvfølge for os

Vi håndterer ofte meget følsomme oplysninger og lægger derfor stor vægt på at holde disse oplysninger fortrolige.

Kontakt

Kontakt os via Opens window for sending emaile-mail når som helst (døgnet rundt), hvis du ønsker yderligere oplysninger.

Her bestiller du en oversættelse fra dansk til engelsk

Du kan bestille både fagoversættelse og autoriseret (bekræftet) oversættelse fra dansk til engelsk direkte online. Upload dit dokument og bestil direkte i vores oversættelsesportal.

The Native Translator er et oversættelsesbureau, der er ISO 17100 certificeret og som er specialiseret i at udføre kvalitetsoversættelser og autoriserede (bekræftede) oversættelser fra dansk til engelsk direkte over internettet.