The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Tilbud her og nu

Professionel oversættelse dansk engelsk

Statsautoriserede oversættelser og faglig dansk engelsk oversættelse inden for jura, økonomi, medicin og teknik.

The Native Translator er en online service, der kan hjælpe dig med at oversætte dine dokumenter fra dansk til engelsk. Vi foretager kvalificeret oversættelse af dokumenter og tekster fra dansk til engelsk inden for økonomi, jura, medicin og teknik. Som ISO17100-certificeret oversættelsesbureau giver vi kvalitetsgaranti på de dansk engelske oversættelser, vi udfører.

Statsautoriseret engelsk oversættelse af officielle dokumenter

Vi tilbyder statsautoriseret oversættelse af officielle dokumenter til engelsk online. Lad os hurtigt, uden problemer og til en fornuftig pris oversætte dine forretningsrapporter, økonomiske dokumenter, kontrakter og aftaler osv! Vores oversættere er certificerede og akkrediterede i et antal lande og er derfor i stand til at klargøre statsautoriseret oversættelse af officielle dokumenter.

Modersmålstalende ekspertoversættere

Specialister, der oversætter til deres eget modersmål, leverer bedre oversættelser, da de er i deres rette element – både sprogmæssigt og emnemæssigt. Det betyder, at du som kunde modtager en specialistoversættelse af høj klasse, der giver større effekt hos dine læsere.

Du vil få den nødvendige kvalitet fra en oversætter, der:

  • har en professionel oversætteruddannelse
  • har specialistviden, og
  • oversætter til sit modersmål

Højt akkrediterede oversættere

Vi har opnået den internationale standard ISO 17100 for oversættelsestjenester og er derfor underlagt streng kvalitetskontrol af oversættelser og andre tjenester. Som en del af kvalitetssikringsprocessen skal vi opfylde kvalitetsprincippet "fire øjne", dvs. alle oversættelser skal korrekturlæses, revideres og færdiggøres af en uafhængig sekundær oversætter med kvalifikationer i det relevante emneområde.

Fortrolighed er en selvfølge for os

Vi håndterer ofte meget følsomme oplysninger og lægger derfor stor vægt på at holde disse oplysninger fortrolige.

Hurtigt svar – over hele verden

Vores globale aktiviteter (afdelinger i Europa, Asien og Amerika) sikrer, at mindst én afdeling altid er tilgængelig til at svare på dine forespørgsler døgnet rundt. Vi garanterer levering af et bindende tilbud inden for en time efter modtagelse af dine dokumenter.

Kontakt

Kontakt os via Opens window for sending emaile-mail når som helst (døgnet rundt), hvis du ønsker yderligere oplysninger.

Anmod om et tilbud, og bestil din oversættelse her direkte online <Opens internal link in current windowvis tilbud>

The Native Translator er et oversættelsesbureau certificeret af ISO 170100, der har specialiseret sig i at levere oversættelser af høj kvalitet online via internettet.