The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Tilbud her og nu

Professionel oversættelse fra dansk til tysk

Professionell oversættelse fra dansk til tysk til markedets beste pris online, ISO17100-certificeret oversættelsesbureau.

Hvis du kræver en fuldstændig nøjagtig oversættelse, er du kommet til det rette sted. The Native Translator har et yderst engageret team af tyske oversættere, der har mange års erfaring i oversættelse fra dansk til tysk. Professionelle oversættere, som udelukkende oversætter til sit tyske modersmål. Vi håndterer alle former for kvalificeret oversættelse inden for medicin, økonomi eller jura til tysk.

Statsautoriseret oversættelse af officielle dokumenter til tysk

Vi tilbyder også statsautoriserte oversættelser af officielle dokumenter fra dansk til tysk. Vi kan hurtigt og til en fornuftig pris oversætte dine forretningsrapporter, økonomiske dokumenter, kontrakter, aftaler etc. Statsautoriseret oversættelse dansk-tysk samt korrekturlæsning/sprogrevision udføres af erfarne oversættere med tysk modersmål og med autorisation i Tyskland.

Tysk oversættelse udført af translatører og modersmålsoversættere

Specialister, der oversætter til deres eget modersmål, leverer bedre oversættelser – både sprogmæssigt og emnemæssigt. Det betyder, at du som kunde får en specialistoversættelse af høj kvalitet, der giver større effekt hos modtageren. Vi leverer oversættelser af høj kvalitet udført af oversættere, der:

  • har en professionel oversætteruddannelse
  • har specialistviden og
  • oversætter til deres tyske modersmål.

Få et pristilbud på en oversættelse fra dansk til tysk.

For at vi kan give dig den bedste pris på din oversættelse, har vi etableret samarbejde med de fleste autoriserede translatører i Tyskland. Du er dermed sikret den bedst mulige pris på din specifikke oversættelse ved at bestille hos The Native Translator. Vi bevidste om prisniveauet, når det gælder oversættelse og vi tilbyder altid en god og konkurrencedygtig pris på både små og store oversættelsesopgaver.

Tysk oversættelse med kvalitetsgaranti

The Native Translator er certificeret i henhold til ISO17100, og vores arbejde kontrolleres regelmæssigt af Austrian Standards som certificerende organ, hvilket giver dig som kunde en stor tryghed.

Fortrolighed er for os en selvfølge

Vi håndterer ofte meget følsomme oplysninger og er naturligvis altid omhyggelige med at opretholde streng fortrolighed.

Ønsker du flere oplysninger, kan du kontakte os døgnet rundt på Opens window for sending emaile-mail.

Du modtager dit tilbud og bestiller også din oversættelse her direkte online « Opens internal link in current windowvis tilbud »

The Native Translator er et ISO17100-certificeret oversættelsesbureau specialiseret i at levere kvalificeret kvalitetssikret oversættelse til tysk direkte over internettet.